Χίος, Τετάρτη 22 Μαΐου

Το Σάββατο ανακοινώσεις για δημ. ψηφοδέλτιο με …άρωμα ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 06/02/2019 - 14:40

Το Σάββατο, θα αποφασίσει μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες ο ΣΥΡΙΖΑ, τον επικεφαλή καθώς και το όνομα της νέας δημοτικής παράταξης που θα διεκδικήσει το Δήμο Χίου.

Τις αρχές της δημοτικής παράταξης παρουσίασαν οι Θωμάς Παραδείσης, Μανώλης Στάθης, Αντώνης Παντελόγλου και Γιώργος Γεωργίτσης, παρουσία του συντονιστή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Φραγκίσκου Σέργη και της πρώην συντονίστριας Β. Μιχαλοπούλου.

«Τα δημαρχοκεντρικά μοντέλα δεν ευνόησαν ούτε τη Χίο, ούτε την αυτοδιοίκηση», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα στα βασικά σημεία των αρχών είναι η στήριξη των μεταρρυθμίσεων του Κλεισθένη και την απλής αναλογικής, η διαφανή διαχείριση του δημοσίου χρήματος και η τακτική λογοδοσία των αιρετών, καθώς και η ουσιαστική συμβολή στην διαχείριση του προσφυγικού - μεταναστευτικού, με ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 22/05/2019 - 20:43

Στο τέλος μίας δύσκολης 5ετούς θητείας, θα πρέπει να πω το ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου. Είναι εκείνοι οι άνθρωποι, οι προϊστάμενοι και οι απλοί εργαζόμενοι που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να υλοποιήσουν όσα είχαμε σχεδιάσει εμείς οι αιρετοί.

Είναι εκείνοι οι άνθρωποι, οι αφανείς ήρωες που πολλές φορές ξεπερνώντας την στενή δημοσιοϋπαλληλική αντίληψη, προσέφεραν τα μέγιστα σε δύσκολες καταστάσεις με μοναδικό στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στον Χιώτη πολίτη.

Αυτούς τους εργαζόμενους, οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια, πιστεύοντας ότι οι κάτοικοι του νησιού θα μας δώσουν εκ νέου εντολή προκειμένου εμείς ως πολιτικοί προϊστάμενοι να συνεργαστούμε με άξια υπηρεσιακά στελέχη προσφέροντας ακόμη περισσότερα στον Χιώτη και στη Χιώτισσα.

Παντελής Καμπούρης