Χίος, Τρίτη 19 Φεβρουαρίου

Το Σάββατο ανακοινώσεις για δημ. ψηφοδέλτιο με …άρωμα ΣΥΡΙΖΑ

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 06/02/2019 - 14:40

Το Σάββατο, θα αποφασίσει μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες ο ΣΥΡΙΖΑ, τον επικεφαλή καθώς και το όνομα της νέας δημοτικής παράταξης που θα διεκδικήσει το Δήμο Χίου.

Τις αρχές της δημοτικής παράταξης παρουσίασαν οι Θωμάς Παραδείσης, Μανώλης Στάθης, Αντώνης Παντελόγλου και Γιώργος Γεωργίτσης, παρουσία του συντονιστή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Φραγκίσκου Σέργη και της πρώην συντονίστριας Β. Μιχαλοπούλου.

«Τα δημαρχοκεντρικά μοντέλα δεν ευνόησαν ούτε τη Χίο, ούτε την αυτοδιοίκηση», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα στα βασικά σημεία των αρχών είναι η στήριξη των μεταρρυθμίσεων του Κλεισθένη και την απλής αναλογικής, η διαφανή διαχείριση του δημοσίου χρήματος και η τακτική λογοδοσία των αιρετών, καθώς και η ουσιαστική συμβολή στην διαχείριση του προσφυγικού - μεταναστευτικού, με ανθρωπιά και αλληλεγγύη.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 18/02/2019 - 15:33

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Περιφ. Ενότητας με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα Μαρουάν Τουμπασί συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 18/2/2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Ι. Ξενάκης.

Ο κ. Κάρμαντζης αναφέρθηκε στις διαχρονικά φιλικές σχέσεις μεταξύ του Παλαιστινιακού και του Ελληνικού λαού, ευχαρίστησε θερμά τον επικεφαλής της Παλαιστινιακής διπλωματικής αντιπροσωπείας για την επίσκεψή του και προσέφερε εκδόσεις για την ιστορία και τον πολιτισμό της Χίου..