Σε νέους χώρους oι “Νερομπογιές και Νότες”

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 18/03/2019 - 16:22

Σε νέους χώρους φιλοδοξεί να στεγάζεται από την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο ο βρεφονηπιακός σταθμός της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης “Νερομπογιές και Νότες”, που σήμερα συστεγάζεται με το δημοτικό σταθμό Βαρβασίου.

«Την Δευτέρα 18/03/19 υπεγράφη το συμβόλαιο μίσθωσης κτιρίου στην οδό Αεροπόρου Ροδοκανάκη, ιδιοκτησίας Μαμουνή, απέναντι από την Πυροσβεστική», ανέφερε στο Ράδιο “Αλήθεια” ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΧ, Κλέαρχος Χρύσης.

Το ζήτημα της μεταστέγασης του σταθμού επείγει με δεδομένο ότι απαγορεύεται με προεδρικό διάταγμα η συστέγαση των δύο σταθμών και το σχέδιο που υπήρχε για λήψη δανείου προκειμένου να δημιουργηθεί νέος παιδικός, ναυάγησε στο δημοτικό συμβούλιο.

Έτσι αφού προηγουμένως είχαν εξαντληθεί τα περιθώρια μίσθωσης νέου χώρου, μιας και όλες οι διαγωνιστικές διαδικασίες είχαν αποβεί άγονες, όπως είπε ο κ. Χρύσης, ακολούθησαν απευθείας διαπραγματεύσεις με ιδιώτες και ενοικιάστηκε το συγκεκριμένο ακίνητο στην Αεροπόρου Ροδοκανάκη, επιφάνειας 650 τ.μ., έναντι μισθώματος που προσεγγίζει  τα 50.000 ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το κτίριο θα παραδοθεί στην ΔΗΚΕΧ μέσα στο καλοκαίρι, ενώ θα προχωρήσουν παράλληλα οι διαδικασίες εξοπλισμού του.

Μάλιστα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι οι χώροι είναι αρκετά μεγάλοι, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο -χωρίς αυτή τη στιγμή να μπορεί να υπάρξει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα- αύξησης της δυναμικότητάς του.

 

 

 

klearhos_hrysis_-_proedros_dikeh_se_neoys_horoys_oi_nerompogies_kai_notes

Σχετικά Άρθρα