Σε προεκλογική τροχιά ο ΣΥΡΙΖΑ με Ζαχαριάδη, Ξανθό και Μιχαηλίδη στο Ομήρειο

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ Ν.Σ. ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ "Α": Δεν υπάρχει κίνδυνος για την έδρα στη Χίο
Τρί, 06/12/2022 - 15:21

Σε προεκλογική τροχιά ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί σήμερα και αύριο σειρά πολιτικών συναντήσεων και ομιλιών, στις οποίες θα συμμετέχουν τρεις βουλευτές του, ο Ανδρέας Ξανθός, πρώην υπουργός υγείας, ο Κώστας Ζαχαριάδης και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Αύριο στις  6μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Πολιτική Εκδήλωση στο Ομήρειο, στην οποία θα μιλήσουν οι τρεις βουλευτές που θα παρουσιάσουν τις 6 εθνικές προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στη Χίο, όπως είπε στο Ράδιο - Αλήθεια η συντονίστρια της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στη Χίο, Βάσω Μιχαλοπούλου, ο κος Ξανθός θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Χίου όπου θα έχει συνάντηση με τους εργαζόμενους, τους γιατρούς και την διοικήτρια του Νοσοκομείου και στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας Χίου.

Ο Κ. Ζαχαριάδης θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΜΧ Γιώργο Τούμπο και με το Διοικητικό Συμβούλιο των συνταξιούχων Ναυτικών.

Η κα Μιχαλοπούλου καταφέρθηκε της κυβερνητικής πολιτικής, υπεραμύνθηκε της διεξαγωγής εκλογών με στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να επανέλθει στην εξουσία, τοπικά εξέφρασε την άποψη ότι δεν κινδυνεύει η έδρα του κόμματος, χαρακτηρίζοντας τον Ανδρέα Μιχαηλίδη ως τον καλύτερο βουλευτή που εκπροσωπεί το νησί μας, ενώ επεσήμανε ότι η μάχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Χίο δεν θα αφορά μόνο τη διεκδίκηση της έδρας αλλά την επίτευξη του μεγαλύτερου ποσοστού για το ΣΥΡΙΖΑ.

"Στόχος", είπε, "είναι να αποδυναμωθεί η ΝΔ στο νησί", στην οποία καταλόγισε σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, εξαιτίας των πολιτικών της επιλογών, τόσο για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους και της ακρίβειας, αλλά και στην καταστροφή - όπως ανέφερε χαρακτηριστικά- του κοινωνικού κράτους.

 

Σχετικά Άρθρα