Σχεδιάζεται ήδη το γήπεδο στα Θυμιανά

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 21/02/2019 - 15:17

Αγώνα δρόμου για να γίνει η δέσμευση της Περιφερειάρχη πράξη, δίνει το Νομικό πρόσωπο του Δήμου, με τον Παντελή Καμπούρη να συμμετέχει σήμερα σε τεχνική σύσκεψη, για το γήπεδο των Θυμιανών.

Ως γνωστόν το δρόμο προς δημοπράτηση αναμένεται να πάρουν σύντομα τα έργα τοποθέτησης χλοοτάπητα στα γήπεδα Καρδαμύλων και Καλλιμασιάς και ταρτάν στο γήπεδο Χίου, στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Χίου και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, αφού ήδη εγρίθηκε Προγραμματική Σύμβαση, με την οποία η Περιφέρεια, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, θα χρηματοδοτήσει τα έργα με το ποσό των 540.000 ευρώ.

Όπως επανέλαβε και στην "ΑΛΗΘΕΙA ΤV" σήμερα ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Παντελής Καμπούρης, υπήρξε μια σωστή και καλή συνεργασία με την Περιφέρεια και την Περιφερειάρχη Χριστιάνα Καλογήρου καθώς και με τον Αντιπεριφερειάρχη Θοδωρή Βαλσαμίδη, η οποία θα συνεχιστεί και σε άλλα έργα αθλητικού ενδιαφέροντος.

«Ολοκληρώνουμε την μελέτη για το γήπεδο του Εφήβου και τις επόμενες ημέρες θα έχουμε συνάντηση με το σωματείο για να τους ενημερώσουμε -όπως έχουμε υποσχεθεί- στα πλαίσια της παραχώρησης του χώρου στο Δήμο. Από την Περιφέρεια η κα Καλογήρου έχει δεσμευτεί ότι θα χρηματοδοτήσει το έργο, που μπορεί να κοστίσει ακόμα και 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ υπάρχει αντίστοιχη δέσμευση και για τα έργα στα γήπεδα Αγ. Γεωργίου και Θυμιανών, το οποίο βλέπουμε ήδη αυτή τη στιγμή σε σύσκεψη τις λεπτομέρειες του, καθώς και  για το μηχανοστάσιο του Κολυμβητηρίου και τη λειτουργία της εξωτερικής πισίνας», ανέφερε ο κ. Καμπούρης. 

 

se_15_meres_i_prokiryxi_diagonismoy_gia_gipeda_tartan

Σχετικά Άρθρα