

Στο εργοτάξιο του Δημοτικού κήπου βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο τέως Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης προκειμένου να ενημερωθεί και να εξετάσει επιτόπου την πορεία των εργασιών.
Ο τ. Δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι όλα τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Χίο, είναι παιδιά του και θα παρακολουθεί την εξέλιξή τους προσθέτοντάς ότι «τα έργα που αφήσαμε στη θητεία μας είναι ύψους 150 εκ. ευρώ».
Αναφορικά με το έργο ανάπλασης του Δημοτικού Κήπου υπογράμμισε ότι υπήρχαν αρχικά μεγάλες καθυστερήσεις με την δική του Δημοτική Αρχή να πληρώνει αυτό το τίμημα, καθώς οι πολίτες ζητούσαν πιο γρήγορους ρυθμούς.
Ο κ. Κάρμαντζης αναφέρθηκε και στο τετράμηνο της Δημοτικής Αρχής Μαλαφή χαρακτηρίζοντας το «απογοητευτικό» προτρέποντάς το Δήμαρχο Χίου να αλλάξει το κλίμα έτσι ώστε «να μη φθάσει ο κόσμος να δαγκώσει τα δάχτυλά του», όπως είπε χαρακτηριστικά.