Χίος, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου

Στ. Μιχαηλίδης: Eυχαριστώ τους χιλιάδες συμπολίτες μας που με τίμησαν με την επιλογή τους

Δευ, 08/07/2019 - 01:01

Αγαπητές συμπατριώτισσες αγαπητοί συμπατριώτες, 

Μια νέα ημέρα ξημέρωσε. Η Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναλαμβάνει το δύσκολο καθήκον της ανόρθωσης της Χώρας και την ανακούφιση των πληγωμένων Ελλήνων. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Η πατρίδα μας μπορεί και  αξίζει καλύτερα. Όσον αφορά το τοπικό εκλογικό αποτέλεσμα συγχαίρω τον κύριο Νότη Μηταράκη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, επίσης συγχαίρω τις συνοδοιπόρους της εκλογικής αναμέτρησης κυρίες Ισαβέλλα Μπουρνιά και Βιβή Ποταμούση για τον καλό αγώνα τους. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τα υπέροχα παιδιά που στελέχωσαν το πολιτικό γραφείο μου με ανιδιοτέλεια και πάθος και βεβαίως τους χιλιάδες συμπολίτες μας που με τίμησαν με την επιλογή τους. Εύχομαι όλες οι προσδοκίες του τόπου μας να ικανοποιηθούν.

Σταύρος Γ. Μιχαηλίδης 

Υποναύαρχος (ε.α.) Λ.Σ.  

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 18/02/2020 - 12:21
Ηχητικό απόσπασμα:

Eν' αναμονή των όποιων εξελίξεων προκύψουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεδομένης της πρόσκλησης Μηταράκη για διάλογο εκ νέου με τους αυτοδιοικητικούς παραγοντες των νησιών του Β. Αιγαίου, προαναγγέλθηκε νέα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χίου, με μοναδικό θέμα το προσφυγικό - μεταναστευτικό, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στις 6 μ.μ. 

Μάλιστα στην πρόσκληση που απευθύνει στους δημοτικούς συμβούλους, ο Πρόεδρος του Σώματος, Παύλος Καλογεράκης, σημειώνει ότι ανεξάρτητα απ'αυτήν την συνεδρίαση θα γίνει δύο ημέρες αργότερα, στις 26 Φεβρουαρίου, και η προγραμματισμένη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τρέχοντα θέματα.

 

Nέα ενημέρωση 12.35: Στους λόγους της νέας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου αναφέρθηκε πριν λίγο σε συνέντευξη του στο Ράδιο "Αλήθεια" ο κος Καλογεράκης, υπερτονίζοντας την ανάγκη να μην υπάρξει διχασμός της τοπικής κοινωνίας.