Σταμάτης Κάρμαντζης: «Το πουθενά και τίποτα δεν λύνει το μεταναστευτικό - προσφυγικό»

Δείτε το Βίντεο
Τρί, 16/02/2021 - 14:09

«Το πουθενά και το τίποτα δεν δίνει την λύση στο μεταναστευτικό - προσφυγικό ζήτημα», ανέφερε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης στον απόηχο της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, με μοναδικό θέμα την χωροθέτηση νέας δομής.

«Εγώ έκανα το πολιτικό και το πατριωτικό μου καθήκον σε ειλημμένες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με το μεταναστευτικό» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Χίου, συμπληρώνοντας ότι με την πρόταση του για την δημιουργία δομής στην θέση «Μπαμπακιές», θέλησε να σταματήσει μια κατάσταση, που όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, σέρνεται για ένα χρόνο, προκείμενου να κλείσει η ΒΙΑΛ.

«Πρότεινα ένα χώρο στην μέση του… πουθενά. Η άποψη μου είναι ότι η απόφαση που πάρθηκε χτες με  την στήριξη των αντιπολιτεύσεων διαιωνίζει το πρόβλημα της ΒΙΑΛ», ειπε ο Σταμάτης Κάρμαντζης.

«Εγώ τήρησα στο ακέραιο όλες τις αποφάσεις του Δ.Σ., δεν είναι θέμα του Δημάρχου και της Δημοτικής αρχής το μεταναστευτικό, καθώς η πλήρη ευθύνη και ο σχεδιασμός είναι στα χέρια της κυβέρνησης», κατέληξε ο δήμαρχος Χίου υπογραμμίζοντας ότι «πλέον θα ασχοληθεί με τα προβλήματα και τα έργα που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου».

Τέλος ο Σταμάτης Κάρμαντζης, ερωτώμενος για τη στάση της δημοτικής αρχής σε περίπτωση που η κυβέρνηση επιμείνει στο Θόλος απάντησε ότι «με την πρόταση του διασφάλιζε ότι δεν θα προχωρήσει ο σχεδιασμός αυτός ωστόσο οι αντιπολιτεύσεις με την άρνησή τους δεν εδωσαν καμία λύση».

to_tipota_kai_to_poythena_den_lynoyn_to_metanasteytiko

Σχετικά Άρθρα