Χίος, Τετάρτη 22 Ιανουαρίου

Σταμάτης Κριμιζής προς Μητροπολίτη: Επιμένω στην αξιοκρατία, την αξιολόγηση,την αριστεία.

Κυρ, 20/05/2018 - 09:00
Σταμάτης Κριμιζής, Μητροπολίτης Χίου

Με αφορμή δήλωση του Μητροπολίτη Χίου για το πρόσωπο του, ο Αστροφυσικός, Ακαδημαϊκός Σταμάτης Κριμιζής, έστειλε στον Χίου κ. Μάρκο την παρακάτω επιστολή: 

Σεβασμιώτατε,

Προσφάτως πληροφορήθηκα την δήλωσή σας για το πρόσωπό μου, εν όψει των στοχευμένων επιθέσεων από ανώνυμες «κυβερνητικές πηγές», και είμαι ευγνώμων για την υποστήριξή σας. Περιττό να σας διαβεβαιώσω ότι οι αρχές της αξιοκρατίας, αξιολόγησης και αριστείας, συν το Ήθος είναι αδιαπραγμάτευτες για εμένα, παρά το γεγονός ότι θεωρούνται αδιανόητες από ορισμένους υψηλούς αξιωματούχους της χώρας. Είμαι βέβαιος ότι όχι μόνο οι συμπατριώτες μας, αλλά κόσμος σε ολόκληρη την χώρα συμμερίζεται τις ίδιες αρχές, και το αποδεικνύουν με χιλιάδες υποστηρικτικά μηνύματα και δημοσιεύσεις.

Με όλο μου το σεβασμό,

Σταμάτης Κριμιζής

Ακαδημαϊκός

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 22/01/2020 - 19:54

Χαιρετίζουμε την μαζική συμμετοχή στην μεγάλη και ειρηνική συγκέντρωση στην πλατεία , όσων ζουν εδώ και νοιάζονται για την Χίο.

Η Παγχιακή Eπιτροπή υπόσχεται συνέπεια και συνέχεια του αγώνα της απέναντι στους καταστροφικούς σχεδιασμούς και σε όσους σκέφτονται να λειάνουν το έδαφος για υποχωρήσεις που θα καταδικάσουν το νησί.