Στέγαστρα έξω από τράπεζες

Πέμ, 08/10/2020 - 18:18

Το θέμα έχει προβληθεί πολλές φορές από τα ΜΜΕ της Αλήθειας. Οι ουρές έξω από τις Τράπεζες, χωρίς καμιά προστασία για τα... υποζύγια πελάτες τους.

Μέχρι στιγμής δεν δόθηκε καμιά λύση.

Πιστεύουμε ότι ειδικά στις Τράπεζες γίνεται συνειδητά, αφού ο στόχος τους είναι η ταλαιπωρία, για να απαξιωθεί το προϊόν Τραπεζικό κατάστημα, με φοβερά κόστη για τις Τράπεζες, έναντι των μηδενικών σχεδόν εξόδων του διαδικτύου, ώστε οι πελάτες να στραφούν εκεί.

Η Ένωση Καταναλωτών στο νησί μας, το αναδεικνύει με την σειρά της, με την παρακάτω ανακοίνωση: 

Η ΕΝ.ΚΑ Χίου έχει γίνει αποδέκτης πολλών παραπόνων από καταναλωτές, κυρίως πελάτες τραπεζών και εταιρειών κινητής τηλεφωνίας για τις κακές συνθήκες αναμονής εξω απο τα καταστήματα και τα ATM λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Μεγάλες ουρές ,πολύωρη αναμονή στον ήλιο και αρκετές φορές αδικαιολόγητη καθυστέρηση κυρίως στις τράπεζες λόγω έλλειψης προσωπικού!

Και ο ήλιος βέβαια αντιμετωπίζεται μέχρι ένα βαθμό! Ενδιαφέρει άραγε κανέναν τώρα το χειμώνα που θα στέκεται όλος αυτός ο κόσμος με τις βροχές και το κρύο;

 Ζητάμε λοιπόν σαν καταναλωτές από τις Τράπεζες, Εθνική- Πειραιώς-Alpha- Attica και Eurobank , από τις τις εταιρείες τηλεφωνίας Γερμανός- OTE- Forthnet- Vodafone -Wind και όπου αλλού δημιουργούνται τέτοια φαινόμενα, να έρθουν σε συνεννόηση με τη δημοτική αρχή και να πάρουν ειδικές άδειες τοποθέτησης προσωρινών στεγάστρων για την προστασία της υγείας των καταναλωτών έξω από τα καταστήματα τους.

Εμείς θα αναδεικνύουμε το ζήτημα μέχρι να δοθεί λύση για να μην επαναληφθούν αυτές οι τριτοκοσμικές εικόνες...

Σχετικά Άρθρα