Στην κεντρική πλατεία η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ για το δυστύχημα των Τεμπών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΕΣ ΝΑΤ, Π.Ο. ΑμεΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ, ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 07/03/2023 - 13:02

Αλλάζει τόπο πραγματοποίησης η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το δυστύχημα στα Τέμπη και τα αίτια που το προκάλεσαν, με το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ να γνωστοποιεί ότι τελικά αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Χίου και όχι στην είσοδο της Απλωταριάς.

Όπως δήλωσε στο Ράδιο "Αλήθεια" ο Πρόεδρος του Τμήματος, Παναγιώτης Νικήτας πρέπει και από τη Χίο να φύγει δυναμικό μήνυμα στους υπαίτιους για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, εστιάζοντας στην ανάγκη αναβάθμισης των δημόσιων συγκοινωνιών.

Στο μεταξύ από το Εργατικό Κέντρο Χίου ο Πρόεδρός του, Κώστας Λίνας, δήλωσε ότι σήμεραα θα συνεδριάσει η διοίκηση για να αποφασίσει στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη 3 μ.μ., καλύπτοντας τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα που θα μετέχουν στη συγκέντρωση.  Το Εργατικό Κέντρο με ανακοίνωσή του καλεί κ τα μέλη του και τα σωματεία της δύναμής του να δώσουν το δυναμικό τους παρόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν στα μέλη τους Εμπορικός Σύλλογος Χίου, η Ομοσπονδία ΕΒΕ, ο Ιατρικός και Φαρμακευτικός Σύλλογος που πραγματοποιούν επίσης στάση εργασίας στις 12 το μεσημέρι.

Αξίζει να αναφερθεί -όπως είπε ο κος Νικήτας- ότι ανάλογα με τη συμμετοχή που θα υπάρξει θα ακολουθήσει πορεία.

Επισυνάπτονται ανακοινώσεις συμμετοχής στην αυριανή κινητοποίηση που εκδόθηκαν από την Παγχιακή Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ, την Ένωση Φοροτεχνικών Χίου, την Περιφερειακή Ομοσπονδία ΑμεΑ, τους εργαζόμενους στο κέντρο πρόληψης - ΟΚΑΝΑ Χίου 

stasi_ergasias_gia_toys_ergazomenoys_ston_idiotiko_tomea

Σχετικά Άρθρα