
Να επιστραφούν τα ανταποδοτικά στους δημότες που είναι δικαιούχοι ζήτησε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Αξιών» Κώστας Τριαντάφυλλος επιρρίπτοντας ευθύνες στην Δημοτική Αρχή για σημαντική καθυστέρηση.
«Οι δημότες πλήρωσαν αυξημένα ανταποδοτικά τέλη παρά τη μείωση του 10% για τα οικιακά και 20% για τα επαγγελματικά τιμολόγια που έχει ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο», ανέφερε ο κ. Τριαντάφυλλος που κάλεσε την δημοτική αρχή να βρει τρόπο να επιστρέψει τα χρήματα στους δημότες.
«Η Δημοτική αρχή έπρεπε να έχει βρει τρόπο να επιστραφούν τα χρήματα», υπογράμμισε ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Αξιών».
«Ξεχνά ο κ.Τριαντάφυλλος ότι οι αντιπολιτεύσεις με την προσφυγή τους κατά της απόφασης για τα ανταποδοτικά οδήγησαν σε αυτή την καθυστέρηση», τόνισε ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης συμπληρώνοντας ότι τα περισσότερα εντάλματα είναι ύψους 10 με 20 ευρώ.
«Είναι δύσκολο για τις υπηρεσίες να εκδώσουν 30.000 εντάλματα πληρωμής για να επιστραφούν τα χρήματα» λέει ο ίδιος, τονίζοντας ότι σύντομα θα υπάρξει πρόταση για το θέμα.
Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να συζητηθεί σε επικείμενο δημοτικό συμβούλιο.







































