Στ.Κάρμαντζης':"Δεν θα αφήσουμε να κάνουν τη Χίο...λαμπόγυαλα"

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΒΟΥΡΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 01/11/2019 - 13:07

«Δεν θα τους αφήσουμε να κάνουν τη Χίο… λαμπόγιαλα», ξεκαθάρισε ο Δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης αναφερόμενος στους δημοτικούς συνδυασμούς Τριαντάφυλλου, Βουρνού στον απόηχο της χθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Χίου, τόνισε σε δηλώσεις του, ότι οι επικεφαλείς των δυο μεγαλυτέρων παρατάξεων της αντιπολίτευσης λειτουργούν με σκοπιμότητα και δεν δείχνουν καμία διάθεση συνεργασίας,

«Προεκλογικά όλοι έλεγαν ότι είναι διατεθειμένοι να συνεργαστούν για το καλό της Χίου, τώρα γιατί δεν το κάνουν;», ανέφερε ο κ.Κάρμαντζης, συμπληρώνοντας ότι οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Χίου κάλυψε πλήρως τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου Παύλο Καλογεράκη για τον τρόπο χειρισμού των διαδικασιών στις συνεδριάσεις του σώματος, λέγοντας ότι τα λάθη που γίνονται οφείλονται στην υπέρμετρη δημοκρατική ανοχή και ευαισθησία του πρόεδρου του σώματος.

Ιδιαίτερα έντονη ήταν η κριτική που άσκησε ο Δήμαρχος Χίου στον προκάτοχου του Μανώλη Βουρνού, στον οποίο καταλόγισε τακτική… Μάο τσε Τουγκ, συμπληρώνοντας ότι αντί να είναι απολογούμενος για αστοχίες και λάθη επιτίθεται στην νέα δημοτική αρχή συμπαρασύροντας και τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστα Τριαντάφυλλο.

Ξεκάθαρος ήταν ο Σταμάτης Κάρμαντζης στην διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού, επαναλαμβάνοντας για μια ακόμη φορά ότι αποτελεί θέμα της κυβέρνησης αλλά και του συντονιστικού της Πολιτικής Προστασίας η προφύλαξη των μεταναστών - προσφύγων από τον χειμώνα που έρχεται.

«Βουρνούς και Τριαντάφυλλος προσπαθούν να φορτώσουν στον δήμο την ευθύνη διαχείρισης του μεταναστευτικού, άλλα εμείς έχουμε ευθύνη μόνο για τους συμπολίτες μας» ξεκαθάρισε ο Δήμαρχος Χίου.

 

 

horis_diathesi_synergasias_oi_antipoliteyseis_toy_dimotikoy_symvoylioy

Σχετικά Άρθρα