Χίος, Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

Στ.Καρμαντζης:"Με στόχο το νοικοκύρεμα η σύνταξη του πρώτου μας προϋπολογισμού"

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 09/01/2020 - 13:38

Τον πρώτο προϋπολογισμό της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη καλείται να συζητήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου στην αυριανή του συνεδρίαση, με τον δήμαρχο Χίου να τονίζει ότι «πρόκειται για ένα προϋπολογισμό με κύριο στόχο το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου Χίου».

«Ο Δήμος έχει τεράστιες υποχρεώσεις και ανάγκες, αλλά τα οικονομικά μεγέθη δεν είναι πολύ καλά», ανέφερε ο κ. Κάρμαντζης σχολιάζοντας την μείωση των κεντρικών χρηματοδοτήσεων προς τους δήμους.

«Αυτό που δίνουμε ως στίγμα είναι το νοικοκύρεμα, καθώς μέσα από αυτό θα προέλθουν τα οφέλη και για τον δήμο και για τους συμπολίτες μας» τόνισε ο δήμαρχος Χίου, δίνοντας το πολιτικό στίγμα του πρώτου προϋπολογισμού της δημοτικής του αρχής.

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χίου, είναι προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα της Παρασκευής.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 19/02/2020 - 14:00

Δυο έργα, ύψους 70.000 το καθένα, δημοπρατεί η Περιφερειακή Ενότητα Χίου προκειμένου να βελτιώσει την ασφάλεια αλλά και την εικόνα του εθνικού –επαρχιακού οδικού δικτύου.

Συμφώνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνο, πρόκειται για δυο μικρά αλλά ουσίας έργα που θα διευκολύνουν οδηγούς και πολίτες.

«Θα δημοπρατήσουμε ένα έργο για καθαρισμό της παρόδιας βλάστησης και ένα έργο για κλάδευση των δέντρων με καλαθορόφο όχημα έτσι ώστε να βελτιωθεί η ορατότητα των οδηγών που κινούνται στο εθνικό –επαρχιακό δίκτυο», ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου.