Χίος, Τετάρτη 20 Νοεμβρίου

Στο επίκεντρο η υποστελέχωση του Νοσοκομείου και η Παθολογική Κλινική

Στη συνάντηση της Διοίκησης του ΣΕΣΝΟΧ με τον Βουλευτή, Ανδρέα Μιχαηλίδη
Παρ, 31/08/2018 - 15:54

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε σήμερα με το προεδρείο του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο (ΣΕΣΝΟΧ).

Ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για ζητήματα που αφορούν το νοσοκομείο, μεταξύ των οποίων θέματα κτηριακών υποδομών και υποστελέχωσης. Επιπλέον, έγινε εκτενής συζήτηση για το θέμα της προόδου του έργου της ανακατασκευής της Παθολογικής κλινικής.

Ο βουλευτής παρέλαβε από τους εργαζόμενους υπόμνημα για τα προαναφερθέντα ζητήματα, βάσει του οποίου θα ενημερώσει την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Συμφωνήθηκε να υπάρχει διαρκής δίαυλος επικοινωνίας και αλληλοενημέρωσης με τους εργαζόμενους.

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 19/11/2019 - 15:57

Σύμφωνα με ενημέρωση του πολιτικού του γραφείου "Ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο υπό την ιδιότητά του ως Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ).

Κατά την συνάντηση εκτός των άλλων θεμάτων συζητήθηκε και το προσφυγικό. Ο Αρχιεπίσκοπος ανακοίνωσε την φιλοξενία εκ μέρους της Εκκλησίας της Ελλάδας ικανού αριθμού ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, μια πρωτοβουλία που θα υλοποιηθεί  με αποκλειστική ευθύνη της Εκκλησίας.

Ο βουλευτής Χίου επισήμανε στον Αρχιεπίσκοπο πως τέτοιες πρωτοβουλίες είναι αξιέπαινες και απαντούν με τον καλύτερο τόπο στις φωνές μισαλλοδοξίας και φανατισμού που δυστυχώς ακούγονται από κάποιους".