Στο περιφερειακό της Παρασκευής από την ΛΑΣ, η απόφαση του Κώστα Μουτζούρη για τους υπαλλήλους του Τμήματος Τουρισμού ΠΕ Χίου

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 29/01/2020 - 13:19

Στο περιφερειακό συμβούλιο της Παρασκευής θα θέσει ως θέμα η Λαϊκή Συσπείρωση  την απόφαση του περιφερειάρχη για «κατάργηση», όπως την χαρακτήρισε ο περιφερειακός  σύμβουλος Γιώργος Αμπαζής, του τμήματος τουρισμού της ΠΕ Χίου.

«Ο Περιφερειάρχης δεν μπορεί να καταργεί επιστήμονες και τμήματα χωρίς να έχει προηγηθεί απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου», ανέφερε ο κ. Αμπαζής συμπληρώνοντας ότι η πολιτική που θέλει ο περιφερειάρχης να ακολουθήσει οδηγεί στους μάνατζερ.

«Υπάρχουν σε όλο το Βόρειο Αιγαίο 7 υπάλληλοι στον τουρισμό και από αυτούς θέλει να καταργήσει  του 2 στην Χίο, και να προσλάβει, με μεγάλα χρηματικά ποσά, μάνατζερ για τα νησιά», είπε ο περιφερειακός Σύμβουλος της ΛΑΣ.

Παράλληλα ο Γιώργος Αμπαζής καταφέρθηκε και κατά του Φορέα Τουρισμού λέγοντας ότι «λειτουργεί σαν χοάνη που παίρνει έτοιμη τροφή».

«Ο Φορέας Τουρισμού πήρε τις έτοιμες εισηγήσεις του τμήματος τουρισμού της ΠΕ Χίου για να τις παρουσιάσει στην διοργάνωση της Κων/πολης», ανέφερε ο κ. Αμπάζης.

kataptysti_i_apofasi_moytzoyri_gia_tmima_toyrismoy_perifereiakis_enotitas_hioy

Σχετικά Άρθρα