"Στον πάγο"... προς το παρόν η έφεση του Δήμου Χίου για τη ΒΙΑΛ

Για τη διεκδίκηση χρημάτων που αφορούν διαφυγόντα κέρδη
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 19/01/2021 - 13:07

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα αποφασιστεί τελικά στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χίου εάν θα κατατεθεί έφεση κατά της δικαστικής απόφασης για το ακίνητο της ΒΙΑΛ, στο σκέλος που αφορά στη διεκδίκηση διαφυγόντων κερδών για την παράνομη και αντισυμβατική χρήση του ακινήτου, μετά τη λήξη του συμβολαίου παραχώρησης.

Ο προβληματισμός που αναπτύχθηκε, όπως εξήγησε σήμερα στο Ράδιο “Αλήθεια” ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Αντιδήμαρχος, Κώστας Βεργίνας, αφορά στο εάν τελικά έχει νόημα μια τέτοια κίνηση, ως προς την αποτελεσματικότητά της και σε συνάρτηση με τις χρονικές καθυστερήσεις που ενδεχομένως θα επιφέρει η κατάθεση έφεσης (μέχρι την εκδίκαση και λήψη απόφασης).

Προς το παρόν, είπε, θα επιδοθεί στο ελληνικό δημόσιο (συναρμόδια υπουργεία) η απόφαση του δικαστηρίου για την επιστροφή στο δήμο της ΒΙΑΛ, ενώ σε συνεργασία με το δικηγόρο που χειρίστηκε την υπόθεση για λογαριασμό του δήμου, Νίκο Νύκτα, υπάρχει επικοινωνία, ώστε όταν η οικονομική επιτροπή αποφασίσει αν θα διεκδικήσει διαφυγόντα κέρδη κ.λπ. να είναι έτοιμοι να υποβάλλουν - έφεση.

ston._pago_pros_to_paron_i_efesi_toy_dimoy_hioy_gia_ti_vial

Σχετικά Άρθρα