Χίος, Δευτέρα 19 Νοεμβρίου

Στον "Πυλώνα" τα δίκτυα άρδευσης στο Φράγμα Κόρης γεφύρι

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 16/07/2018 - 15:36
Φωτο αρχείου

Η Χιώτικη εταιρεία «Πυλώνας», είναι εκείνη που θα κατασκευάσει το έργο των δικτύων άρδευσης από το Φράγμα «Κόρης Γεφύρι» προς τον Κάμπο, απόφαση ανάθεσης την οποία θα λάβει επισήμως την Τετάρτη στη συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΧ.

Στο διαγωνισμό, όπως είπε στην «Α» ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, Παντελής Νεαμονίτης, πήραν μέρος 8 εταιρείες, ενώ ο «Πυλώνας» με έκπτωση 54,98% θα αναλάβει την κατασκευή του.

Θυμίζουμε ότι το έργο χρηματοδοτείται με ποσό 2 εκ. ευρώ από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα, με βάση το ποσό της έκπτωσης θα κοστίσει τουλάχιστον το μισό.

stin_etaireia_pylonas_ta_diktya_ardeysis_toy_kampoy

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 18/11/2018 - 19:21

Κάθε χρόνο στις 21 Νοεμβρίου ανήμερα της Εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάζεται η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με πρωτοβουλία της Ελληνικής Πολιτείας για να υπομνησθεί και να τιμηθεί η προσφορά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων προς το Έθνος, τόσο σε περίοδο πολέμων, όσο και στην ειρήνη. Ο εορτασμός καθιερώθηκε μετά τη Μεταπολίτευση το 1975.

Το πρωϊ της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό ενώ τις 8.00 μ.μ θα δοθεί συναυλία από την ορχήστρα της 96 ΑΔΤΕ στο Ομήρειο.