Στρατιωτικοί στα ασθενοφόρα: Δεν είμαστε σε επιστράτευση!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΟΥΒΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΣΝΟΧ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 09/08/2023 - 15:51

Μπαλώματα χαρακτηρίζει την κίνηση τοποθέτησης στρατιωτικών στις κενές θέσεις οδηγών ασθενοφόρων το μέλος του Σωματείου Εργαζομένων του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου, Ολυμπία Κουβαρά.

Η κα Κουβαρά δήλωσε ότι ενώ η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προεκλογικά δεσμευόταν ότι θα λύσει το πρόβλημα υποστελέχωσης του ΕΚΑΒ, το οποίο υπάρχει εδώ και 3 χρόνια στο Νοσοκομείο Χίου, προτίμησε να τοποθετήσει 3 στρατιωτικούς στο Κέντρο Υγείας Πυργιού και 2 στρατιωτικούς στο Πολυδύναμο Αγροτικό Ιατρείο Βολισσού.

Το ΣΕΣΝΟΧ καταγγέλει ως επικίνδυνες αυτές τις προσλήψεις , καθώς υπογραμμίζει ότι το πλήρωμα των ασθενοφόρων πρέπει να αποτελείται από διασώστες συμπεριλαμβανομένων και των οδηγών.

Η Ολυμπία Κουβαρά υπενθύμισε ότι τα Καρδάμυλα παραμένουν ακάλυπτα χωρίς ασθενοφόρο, δήλωσε ότι αυτές οι λύσεις ανάγκης που εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση εφαρμόζονται σε κρίσιμες περιόδους - λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν έχουμε επιστράτευση»- κατηγορώντας την ότι ενεργεί συνειδητά μ’ αυτό τον εμβαλωματικό τρόπο γιατί δεν επιθυμεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των ελλείψεων στο ΕΚΑΒ.

me_stratiotika_mpalomata_i_leitoyrgia_toy_ekav

Σχετικά Άρθρα