
Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Έλληνα Σμηναγού, Γεωργίου Μπαλταδώρου εξέφρασε στον Αλέξη Τσίπρα, ο Τούρκος ομόλογός του, Μπιναλί Γιλντιρίμ.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Τούρκο πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ, μετά από πρωτοβουλία του τελευταίου, προκειμένου να εκφράσει τα συλλυπητήριά του και του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για το θάνατο του Έλληνα αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας.
Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έθεσε ευθέως στον Γιλντιρίμ το ζήτημα των δύο Ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός τον ενημέρωσε για την εξέλιξη της δικαστικής έρευνας και δεσμεύτηκε να τον κρατά ενήμερο.
Πηγή: http://www.skai.gr




































