ΣυμμαΧία Αξιών: «Σχεδιάζουν και πάλι χωρίς τον ξενοδόχο»

Τετ, 25/08/2021 - 14:28
’Στη ΒΙΑΛ που θα έκλεινε το Πάσχα, σύμφωνα με την τότε δήλωση του κ. Μηταράκη, στη ΒΙΑΛ που με βάση την πρωτόδικη δικαστική απόφαση έπρεπε εδώ και 10 μήνες να έχει αποδοθεί στον Δήμο, στη ΒΙΑΛ, που παρά τις μηδενικές ροές εδώ και ένα χρόνο, ακόμα έχει φιλοξενούμενους, υπουργός και δήμαρχος πήγαν να κάνουν για μια ακόμα φορά ένα επικοινωνιακό show» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΣυμμαΧία Αξιών και συνεχίζει: 
 
«Παρόντος του δημάρχου, ο κ. Μηταράκης, ανακοίνωσε για μία ακόμη φορά ότι στις αρχές Οκτωβρίου οι μπουλντόζες θα βάλουν μπροστά στο Θόλος  για τη δημιουργία της υπερδομής. 
 
Δίπλα του ο κ. Κάρμαντζης  επιχαίρει για τα καταστροφικά σχέδια  του πολιτικού του συνεταίρου αλλά την ίδια ακριβώς στιγμή δηλώνει και αντίθετος με την επιλογή του  Θόλους ασκώντας την προσφιλή του τακτική να πατάει ταυτόχρονα σε δύο βάρκες. 
 
Το γεγονός ότι η περιοχή του Θόλους είναι Δημοτική σχολική περιουσία θα έπρεπε να προκαλέσει την άμεση αντίδραση του Δημάρχου Χίου στην εξαγγελία.
 
Αντί αυτού ο κ. Δήμαρχος αρκέστηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ότι "η θέση του Δημάρχου είναι γνωστή".
 
Αντί, λοιπόν να αντιδράσει και να υπάρξει στη συνέχεια και η θεσμική αντίδραση του Δήμου Χίου στην εξαγγελία του υπουργού, ο κ. Κάρμαντζης προτίμησε την σιωπή, την ώρα που όλοι παρακολουθούμε τι συμβαίνει στην γεωπολιτική γειτονιά μας.
 
Απροκάλυπτα πλέον και οι δύο μαζί, αντί ενός βιώσιμου σχεδίου, που θα βγάλει τη Χίο από το συνεχές αδιέξοδο, με την εφαρμογή της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για μία δομή αποκλειστικά Καταγραφής και Ταυτοποίησης χωρητικότητας έως 500 ατόμων, με ταυτόχρονο κλείσιμο της ΒΙΑΛ, επιλέγουν την μετατροπή του νησιού σε μόνιμη φυλακή εγκλωβισμού. 
 
Σχεδιάζουν όμως και πάλι χωρίς τον ξενοδόχο».

Σχετικά Άρθρα