Συντάσσεται με το τοπικό συμβούλιο για τον Βιολογικό στη Βολισσό ο Αντιδήμαρχος Αμανής

Πέμ, 29/10/2020 - 15:43

Θέση στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τη χωροθέτηση του Βιολογικού στη Βολισσό έλαβε το πρωί σε συνέντευξή του στο Ράδιο “Αλήθεια" ο Αντιδήμαρχος Αμανής, Κυριάκος Ζωάνος, συντασσόμενος με το αίτημα της τοπικής κοινότητας.

“Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ των δύο λύσεων που προτείνονται. Είναι καλό να ακούσουμε την κοινή λογική”, ανέφερε ο κος Ζωάνος λέγοντας ότι είναι ευθύνη της ΔΕΥΑΧ να αποφασίσει τι θα γίνει τελικά.

Θυμίζουμε ότι το τοπικό συμβούλιο της Βολισσού προτείνει ο Βιολογικός να γίνει βόρεια του χωριού, προς Πιραμά, πρόταση με την οποία -λόγω κόστους- διαφωνεί ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, Βασίλης Μυριαγκός, ο οποίος έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα τα πυρά δύο δημοτικών παρατάξεων, της ΛΑΣ και της "Χίος Μπροστά".

Ο κος Ζωάνος πάντως εκτιμά ότι η Αμανή έχει πληθώρα προβλημάτων, πιο σημαντικών από αυτό του Βιολογικού το οποίο είναι ψηλά στην επικαιρότητα, αναφέροντας ενδεικτικά ότι ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί γενικός ιατρός στην περιοχή και το ασθενοφόρο δεν έχει οδηγό.

Σχετικά Άρθρα