Χίος, Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου

Τα νησιά θα ενισχυθούν και με άλλο Στρατό

Δήλωση του Π. Καμμένου στον Μάναγρο
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 06/10/2016 - 16:08

“Νιώθουμε υπερήφανοι για τον επαγγελματισμό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεών μας, αλλά και τη δυναμική στρατιωτών, μόνιμων και εφέδρων”. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, που παρακολούθησε από το παρατηρητήριο της περιοχής του Μάναγρου, την τελική φάση της διακλαδικής άσκησης “Παρμενίων 2016”. Ταυτόχρονα χαρακτήρισε την άσκηση ως την καλύτερη απάντηση όσων έχουν άλλα στο μυαλό τους, σημειώνοντας ότι ο Στρατός μας στα νησιά και τον Έβρο όχι μόνο παραμένει ισχυρός αλλά θα ενισχυθεί κι άλλο. Τέλος σημείωσε, κάτι που ζούμε εμείς άλλωστε καθημερινά στα νησιά, ότι ο Στρατός δεν είναι μόνο ετοιμοπόλεμος για την υπεράσπιση της πατρίδας, αλλά και αρωγός σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί εν καιρώ ειρήνης.

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 05/12/2019 - 15:57

Ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότης Μηταράκης, μετέβη στο Λονδίνο προκειμένου να εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, στην εξόδιο ακολουθία του Μακαριστού Κυρού Γρηγορίου, Αρχιεπισκόπου πρώην Θυατείρων και Μ. Βρετανίας.

Ακολουθεί δήλωση του υφυπουργού κ. Μηταράκη:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση και με αίσθημα αναγνώρισης της πολυετούς προσφοράς του εκλιπόντος, εκπροσωπώ σήμερα τον Πρωθυπουργό και την ελληνική κυβέρνηση στην εξόδιο ακολουθία του Μακαριστού Κυρού Γρηγορίου. Νιώθω σήμερα, μια προσωπική απώλεια, του γέροντά μου, που με χειροθέτησε, με πάντρεψε, του ανθρώπου που ήταν κοντά μας, τα χρόνια που ζούσαμε οικογενειακά στο Λονδίνο. Χάσαμε όλοι τον δικό μας άνθρωπο. Το σεμνό ιεράρχη, που για δεκαετίες ήταν πάντα παρών, δίπλα μας, στις ελληνικές και κυπριακές κοινότητες όλης της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας. Του ιεράρχη που άοκνα, με πάρα πολύ ενέργεια, είχε για τον καθένα μια ευχή να δώσει, ενώ παράλληλα διαδραμάτιζε πρωτεύοντα ρόλο στη θρησκευτική ζωή του Ηνωμένου Βασιλείου, ως εκπρόσωπος του Οικονομικού Θρόνου και της ορθοδοξίας. Η παρακαταθήκη του θα συνεχίσει να μας εμπνέει και στο μέλλον. Αιωνία του η μνήμη.»