Χίος, Παρασκευή 5 Ιουνίου

Θα... είδομεν το φως το αληθινόν

Επιτέλους θα φωτιστούν οι δρόμοι της Πόλης
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 13/02/2019 - 22:03
Οπου τοποθετήθηκαν στην Ελλάδα φωτιστικά τύπου LED τα αποτελέσματα είναι άριστα

Ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο, στην συνεδρίαση της Τετάρτης  η αντικατάσταση μεγάλου μέρους των φωτιστικών δημοτικού φωτισμού (περίπου 2.000), με φωτιστικά τεχνολογίας LED, ένα έργο προϋπολογισμού άνω του 1.000.000€.

Τα νέα φωτιστικά θα φωτίσουν τους κύριους δρόμους σε κάθε γειτονιά της πόλης, καθώς και στο Βροντάδο και σε αρκετά χωριά.

Είναι ένα βήμα που προσδοκούμε να υλοποιηθεί μέσα στο 2019, και όπως είπε ο Δήμαρχος Χίου, θα αλλάξει ριζικά την ποιότητα φωτισμού στις περιοχές που θα υλοποιηθεί και θα δείξει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε τα επόμενα χρόνια, όσον αφορά το δημοτικό φωτισμό.

 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 04/06/2020 - 21:46

Από τον Αντιδήμαρχο Γ. Πατεριμό πήραμε την παρακάτω επιστολή: 

Από το πρωί έχω δώσει στους συλλόγους την παραίτηση μου για λόγους που δεν είναι της παρούσης στιγμής να εξηγήσω.Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις οικογένειες ΑμεΑ που με στήριξαν στην πορεία μου στους συλλόγους Παγχιακό Σύλλογο και Περιφερειακή Ομοσπονδία Β. Αιγαίου ΑμεΑ. Θα συνεχίζω να  αγωνίζομαι για τα αυτονόητα δικαιώματα σας από όποια θέση κατέχω και κυρίως σαν πατέρας παιδιού ΑμεΑ .