Χίος, Τρίτη 21 Ιανουαρίου

Τη Δευτέρα η δίκη της… τουαλέτας των Μεστών

Πέμ, 14/11/2019 - 20:14

Τη Δευτέρα στο Πρωτοδικείο εκδικάζεται η όχι και τόσο συνηθισμένη υπόθεση, των  τουαλετών στα Μεστά.

Σημειώνεται ότι στον υπ’ αρ. 1 τουριστικό προορισμό του νησιού, μέχρι σήμερα Δήμος και Πολιτεία αδιαφόρησαν για την κατασκευή τουαλετών, με αποτέλεσμα εκατοντάδες τουρίστες να καταφεύγουν για την προσωπική τους ανάγκη στα… χωράφια.

Το κενό κάλυψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η Κοινότητα, που τοποθέτησαν  τουαλέτες, τις οποίες μάλιστα κατά το σύστημα αυτοδιαχείρισης της Κοινότητας, τις είχαν σε άριστη κατάσταση χωρίς να επιβαρύνουν κανέναν.

Επιβαρύνθηκε όμως το… Δημόσιο, που με αφορμή καταγγελία ιδιώτη σέρνει κατηγορούμενους τη Δευτέρα τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον πρώην Πρόεδρο του χωριού Ηλία Αυγουστίδη, με το … μέγα έγκλημα της λειτουργίας  τουαλετών άνευ αδείας.

Προφανώς για τις άχρηστες δημόσιες υπηρεσίες η μετατροπή των χωραφιών αλλά και την αυλών των Μεστούσων σε τουαλέτες από τους εκατοντάδες τουρίστες, γίνονταν με.. άδεια!

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 20/01/2020 - 22:49

Μετά από 8 χρόνια δικαστικής περιπέτειας, με απόφαση του 5μελούς Εφετείου κακουργημάτων Μυτιλήνης αθωώθηκε και ο Λογιστής Νεκτάριος Μένεγας, για την υπόθεση πτωχεύσεως της φαρμακαποθήκης, που μετά από πολλές περιπέτειες ως γνωστόν οδηγήθηκε σε κλείσιμο.

Έτσι μετά από αρκετή ταλαιπωρία αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι για την πολύκροτη αυτή απόφαση