Χίος, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Την Πέμπτη στο Λιμενικό Ταμείο το master plan του λιμανιού

Την Τετάρτη νέες Διοικήσεις στα Ν.Π. του Δήμου
Παρ, 08/11/2019 - 11:47

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου Χίου προκειμένου να συζητήσει επί του Β’ Σταδίου της Μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού Ανάπτυξης (Master Plan) Κεντρικού Λιμένα Χίου.

Θυμίζουμε ότι το θέμα είχε τεθεί και στην προηγούμενη συνεδρίαση του φορέα αλλά είχε αναβληθεί επειδή απουσίαζε ο εισηγητής δ/ντής ΤΥ Δήμου, Λευτέρης Παπαλάνης.

Σημειώνεται ότι μια ημέρα νωρίτερα θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο το οποίο θα κληθεί να αποφασίσει για τον ορισμό διοικήσεων στα νομικά πρόσωπα και τις εταιρείες του δήμου, μεταξύ των οποίων και η διοίκηση του λιμενικού ταμείου.

Ωστόσο την πρόσκληση για τη συνεδρίαση της Πέμπτης για το master plan απευθύνει ο μέχρι τώρα πρόεδρος Αντώνης Κέφης, ο οποίος έχει εξηγήσει ότι επί της ουσίας το Λ.Τ. θα ενημερωθεί για τις 4 προτάσεις για το λιμάνι της Χίου και από εκεί και πέρα όλα αυτά θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 13/12/2019 - 18:39

Φιλοξενούμενος στο κανάλι "Ε" ήταν ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Κ. Μαρδάς.

Για την παρέμβαση του αυτή, ενημερώνει ό ίδιος μέσω της ιστοσελίδας του τα εξής: 

 Οι τυφλοί αμερικανικοί βομβαρδισμοί από το Αφγανιστάν έως τη Λιβύη που στέλνουν τους βομβαρδισμένους πρόσφυγες στα νησιά μας..
Η ανάγκη προστασίας των πραγματικών προσφύγων, αλλά απέλαση των παράνομων μεταναστών...
Το πυρ κατά των τουρκικών πλοιαρίων, εφόσον - με απόλυτη επιβεβαίωση από το Λιμενικό μας - επιβαίνουν ( μόνο ) οι αδίστακτοι διακινητές έμποροι ανθρώπων...

Και :

Η επιβολή παγώματος των σχέσεων Ε.Ε. με τις σνομπ χώρες του Βίζενγκραντ, που δεν δέχονται την αναλογική φιλοξενία προσφύγων από την Ελλάδα ...

Ανάλυση και τοποθετήσεις μου στην εκπομπή του καναλιού Έψιλον , στις 19 / 11/ 19. Συζήτηση, επίκαιρη και σήμερα..

Xρόνος στο βίντεο : Από 7.00 έως 47.00 .

Προσοχή: Ακατάλληλο για παθιασμένους κομματικούς...

https://www.neotv.gr/category/ekpompes/apokalyptiko-deltio/