Χίος, Τρίτη 21 Ιανουαρίου

Την πρόσληψη 20 ατόμων διεκδικεί η Περιφερειακή Ενότητα Χίου

Δηλώσεις Αντιπεριφερειάρχη Χίου και Δημάρχου στον απόηχο των ανακοινώσεων του ΥΠΕΣ για 20.000 προσλήψεις μέσα στον επόμενο χρόνο
Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 29/11/2019 - 15:04

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΣ, από το βήμα της ΚΕΔΕ ότι θα προχωρήσουν μέσα στο 2020 20.000 προσλήψεις στο δημόσιο τομέα, αναθερμαίνει το ενδιαφέρον για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων στις υπηρεσίες του Α' και Β' βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης.

Το θέμα της υποστελέχωσης της ΠΕ Χίου ήταν από τα πρώτα που είχε θίξει ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος, συνδέοντάς τον και με τις δυνατότητες που έχει ο υπηρεσιακός μηχανισμός για την εκτέλεση και τον προγραμματισμό έργων, εν' όψει και του νέου ΕΣΠΑ. Σήμερα δήλωσε ικανοποίησε από τις αναφορές Θεοδωρικάκου, λέγοντας ότι ήδη από την ΠΕ Χίου έχει αποσταλεί η λίστα των προσλήψεων που προτάσσει και περιλαμβάνει 20 εργαζόμενους σε διάφορες θέσεις.

"Οι ανάγκες έχουν καταγραφεί και αποσταλεί", δήλωσε στην "Α" και ο Δήμαρχος Χίου, Στ. Κάρμαντζης, ο οποίος ήταν πιο συγκρατημένος περιμένοντας να δει τις εξαγγελίες να γίνονται πράξη. 

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 20/01/2020 - 22:49

Μετά από 8 χρόνια δικαστικής περιπέτειας, με απόφαση του 5μελούς Εφετείου κακουργημάτων Μυτιλήνης αθωώθηκε και ο Λογιστής Νεκτάριος Μένεγας, για την υπόθεση πτωχεύσεως της φαρμακαποθήκης, που μετά από πολλές περιπέτειες ως γνωστόν οδηγήθηκε σε κλείσιμο.

Έτσι μετά από αρκετή ταλαιπωρία αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι για την πολύκροτη αυτή απόφαση