Βάρδιες φύλαξης εντός του πεδίου του Θόλους

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων της Χίου
Δευ, 31/05/2021 - 06:33

Ενώ εκκρεμεί η προσφυγή του Δήμου Χίου στη Δικαιοσύνη για το ιδιοκτησιακό καθεστώς στον Θόλο, τον οποίο το Δημόσιο θεωρεί ιδιοκτησία του και ο Δήμος δική του, και με δεδομένη την προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού από το υπουργείο μετανάστευσης, για την κατασκευή Κλειστής μεταναστευτικής Δομής στην περιοχή, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων της Χίου, ανκοίνωσε ότι ξεκινάει συμβολικά την περιφρούρηση του χώρου, διά της καταλήψεως, σημειώνοντας χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ!

Χιώτες και Χιώτισσες. Βήμα το βήμα, η κυβέρνηση με τον υπουργό μετανάστευσης και τη χρηματοδότηση της ΕΕ, υλοποιούν την εγκληματική τους πολιτική, προκειμένου να μετατρέψουν όλοι αυτοί το νησί μας σε φυλακή, σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών.

Ετοιμάζονται να ξεκινήσουν εργασίες στον πολύπαθο χώρο του Θόλους, να τον καταλάβουν, για να εγκλωβίσουν ες αεί και τη δική μας τη ζωή και των προσφύγων και μεταναστών.

Ετοιμάζονται στο μάτι του κυκλώνα να γκριζάρουν το νησί. Αρνούμαστε ρητά και κατηγορηματικά αυτή την προοπτική για τον τόπο μας. Αρνούμαστε το ρόλο του δεσμοφύλακα για μας και τα παιδιά μας. Το οφείλουμε στις σημερινές και στις επόμενες γενιές! Το οφείλουμε στο όνομα του πολιτισμού όλων των ανθρώπων.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ! Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα βρεθεί ούτε ένας Χιώτης επαγγελματίας που θα «βοηθήσει» στην καταστροφή του τόπου του. Του τόπου που θέλει να μεγαλώσουν τα παιδιά του και τα εγγόνια του, προσφέροντας ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ στη νέα εισβολή της Κυβέρνησης και της ΕΕ στο νησί μας, εξαγοράζοντας, εκβιάζοντας, απειλώντας! Η ιστορία είναι αδέκαστη, ας αποφασίσουν να γραφτούν στις λαμπρές της σελίδες και όχι στις μαύρες.

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ! ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!

Η Συντονιστική μαζί με τα Τοπικά συμβούλια , γράφουν ξανά ένα μεγάλο ΟΧΙ στο χώρο του Θόλους αργά το απόγευμα της Δευτέρας! 

Ξεκινούν οι συνελεύσεις του Αγώνα στους οικισμούς!

Ξεκινούν οι βάρδιες φύλαξης εντός του πεδίου!

ΑΣ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα