"Βρήκαμε μόνο κωδικούς έργων" λέει ο Γιάννης Μανάρας

"ΕΝΤΑΞΑΜΕ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ " ΑΠΑΝΤΑ Ο τ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 06/02/2020 - 15:22

Σε αρχικό στάδιο βρίσκεται, σύμφωνα με τον Γιάννη Μανάρα, η προσπάθεια του Νομικού Προσώπου για αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χίου.

«Η νέα διοίκηση του Νομικού Προσώπου βρήκε μόνο κωδικούς για τα 2.900.000€ που αφορούν έργα αθλητικών εγκαταστάσεων από την προηγούμενη διοίκηση», ανέφερε σε δήλωση του ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, συμπληρώνοντας ότι τώρα η  νέα διοίκηση πρέπει να τρέξει τις μελέτες για να εξασφαλιστούν οι συγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Μανάρα, η αρχή για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων γίνεται από  το γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Συκούση, εκεί όπου βρέθηκε κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών για να πραγματοποιήσει αυτοψία και να προχωρήσει τη μελέτη.

«Οι εντάξεις των συγκεκριμένων έργων που διεκδικούν τα 2.9 εκ ευρώ, έγιναν τον Ιούνιο του 2019, με την κατάθεση τεχνικών δελτίων», ανέφερε ο τ. πρόεδρος του Νομικού προσώπου Νίκος Λαμπρινούδης, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό η νέα διοίκηση να συνεχίσει την προσπάθεια με την υλοποίηση των μελετών ώστε τα έργα αυτά να γίνουν πραγματικότητα».

giannis_manaras_vrikame_mono_kodikoys_ergon_horis_meletes

Σχετικά Άρθρα