Χίος, Πέμπτη 2 Ιουλίου

"Βρήκαμε μόνο κωδικούς έργων" λέει ο Γιάννης Μανάρας

"ΕΝΤΑΞΑΜΕ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ " ΑΠΑΝΤΑ Ο τ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Πέμ, 06/02/2020 - 15:22

Σε αρχικό στάδιο βρίσκεται, σύμφωνα με τον Γιάννη Μανάρα, η προσπάθεια του Νομικού Προσώπου για αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Χίου.

«Η νέα διοίκηση του Νομικού Προσώπου βρήκε μόνο κωδικούς για τα 2.900.000€ που αφορούν έργα αθλητικών εγκαταστάσεων από την προηγούμενη διοίκηση», ανέφερε σε δήλωση του ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, συμπληρώνοντας ότι τώρα η  νέα διοίκηση πρέπει να τρέξει τις μελέτες για να εξασφαλιστούν οι συγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Μανάρα, η αρχή για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων γίνεται από  το γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Συκούση, εκεί όπου βρέθηκε κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών για να πραγματοποιήσει αυτοψία και να προχωρήσει τη μελέτη.

«Οι εντάξεις των συγκεκριμένων έργων που διεκδικούν τα 2.9 εκ ευρώ, έγιναν τον Ιούνιο του 2019, με την κατάθεση τεχνικών δελτίων», ανέφερε ο τ. πρόεδρος του Νομικού προσώπου Νίκος Λαμπρινούδης, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό η νέα διοίκηση να συνεχίσει την προσπάθεια με την υλοποίηση των μελετών ώστε τα έργα αυτά να γίνουν πραγματικότητα».

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 02/07/2020 - 16:13

Στη νέα διήμερη αποχή, σήμερα και αύριο των λογιαστών, συμπαρίσταται η Διοίκηση της ΟΕΒΕ Χίου, που σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του στους Χιώτες Λογιστές- Φοροτεχνικούς στον δύσκολο αγώνα που δίνουν τους τελευταίους μήνες!

Η προσπάθεια ψηφιοποίησης των δημόσιων υπηρεσιών αποτελεί βάρος στους ώμους του κλάδου καθώς καλούνται να ανταποκριθούν στον τεράστιο όγκο δουλειάς που συσσωρεύεται, αφιερώνοντας ώρες ατέλειωτες εκτός ανθρώπινων ωραρίων. Με μαθηματική ακρίβεια πολλοί συνάδελφοι- επαγγελματίες λογιστές θα οδηγηθούν σε αδιέξοδο αφού οι επιλογές είναι περιορισμένες, ή θα πρέπει να καταφύγουν στη μισθωτή εργασία ή θα χάσουν κάθε έννοια δικαιώματος στον προσωπικό χρόνο και την οικογένεια!

Η Ο.Ε.Β.Ε. Χίου στηρίζει τον κλάδο των φοροτεχνικών-λογιστών, στη μάχη που δίνει για τη διεκδίκηση δικαιωμάτων στην εργασία αλλά κυρίως τη ζωή!"