Υποψήφιοι ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι σήμερα στην ΑΛΗΘΕΙΑ TV

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 15/01/2015 - 15:11

Με τους Κώστα Χλωμούδη, Δημήτρη Ξηνταριανό και Μαρίτσα – Αλίκη Κουλούκα, υποψήφιους βουλευτές ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και «Ποτάμι», αντίστοιχα, συνεχίστηκαν σήμερα στα Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης της «Α» οι προεκλογικές συνεντεύξεις εν΄όψει των βουλευτικών εκλογών.

Οι υποψήφιοι κατέθεσαν τις απόψεις τους με τον κ. Χλωμούδη να σημειώνει, μεταξύ άλλων ότι το ΠΑΣΟΚ πήρε την «απασφαλισμένη χειροβομβίδα και του έσκασε στα χέρια» γι’ αυτό και απώλεσε μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων του, όμως ακόμη και σήμερα το κόμμα του είναι εκείνο – όπως είπε- που μπορεί να εγγυηθεί ότι δε θα αφεθεί ο τόπος ακυβέρνητος.

Η κα Κουλούκα, που γεννήθηκε στο Βέλγιο, με καταγωγή από τις Οινούσσες μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν να κατέλθει στην εκλογική μάχη με το Ποτάμι, λέγοντας ότι το κόμμα ως 3η δύναμη με βάση τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων θα πρεπε να τύχει εκπροσώπησης και στη Χίο, ενώ ο Δημήτρης Ξηνταριανός αναφερόμενος στην επόμενη μέρα των εκλογών τόνισε ότι η αναγκαιότητα λήψης μέτρων είναι δεδομένη, όμως δεν πρέπει να διατηρηθεί η υφιστάμενη κατάσταση παρακμής και κρίσης. «Τα μέτρα πρέπει να παρθούν αλλά  σε άλλη κατεύθυνση απ’αυτήν που παίρναμε μέχρι σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ολόκληρη η συνέντευξή τους θα μεταδοθεί στην τηλεόραση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ στις 8 μ.μ. και στις 12 τα μεσάνυχτα.

Προεκλογική συνέντευξη υποψηφίων βουλευτών ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Ποταμιού - 15/01/15