Ζητά από τους ομογενείς να υποστηρίξουν τουριστικά τη Χίο

Παρέμβαση Αντιπεριφερειάρχη στις οργανώσεις των ΗΠΑ και του Καναδά
Τετ, 23/11/2016 - 10:56

Στις Χιακές οργανώσεις της ομογένειας στην Αμερική και τον Καναδά απευθύνεται ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, προσδοκώντας στη συμβολή τους για την τουριστική προβολή του νησιού, μέσα από δράσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στο εξωτερικό.

Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει:

«Στους δύσκολους καιρούς που διανύει η πατρίδα μας, το νησί μας, η Χίος έρχεται αντιμέτωπη με πολλαπλές προκλήσεις. Η οικονομική κρίση, αλλά και η προσφυγική κρίση αφήνουν έντονο το αποτύπωμά τους στην τοπική οικονομία. Γνωρίζοντας ότι η τουριστική ανάπτυξη του νησιού μας μπορεί να αποτελέσει βασικό στήριγμα για την τοπική οικονομία, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να προβάλουμε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό τη θετική εικόνα του νησιού μας, τους αναρίθμητους λόγους που έχει κανείς για να το επισκεφθεί, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά να απολαύσει επίσης τις ευωδιές της Άνοιξης και τον ήπιο καιρό του Φθινοπώρου, γνωρίζοντας τις ομορφιές της Χιακής φύσης και του πολιτισμού μας.

Στην προσπάθειά μας αυτή, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο σύμμαχο και συναγωνιστή από τη Χιακή ομογένεια. Εσείς είστε  οι καλύτεροι πρεσβευτές του τόπου μας στο εξωτερικό, γι’ αυτό και σας καλούμε σε ένα κοινό αγώνα, να προβάλουμε το νησί μας, με όσο καλύτερο, όσο θετικότερο τρόπο μπορούμε.

Συνημμένα θα βρείτε μία παρουσίαση με τις δυνατότητες που προσφέρει η Χίος ως τουριστικός προορισμός και σας παρακαλούμε να την προωθήσετε όπου εσείς νομίζετε, καθώς και να τη χρησιμοποιήσετε στις εκδηλώσεις που οργανώνετε, για τις οποίες άλλωστε θα μπορούσαμε να σας στείλουμε και έντυπο υλικό προβολής, εφόσον κρίνετε ότι θα ήταν χρήσιμο κάτι τέτοιο. Επίσης, σας γνωρίζουμε ότι η ιστοσελίδα τουριστικής προβολής της Χίου είναι η www.chios.gr και τα κοινωνικά μέσα που διαχειριζόμαστε είναι τα εξής:

 

●        Facebook: Chios.gr

●        Twitter: @chiosgr

●        Instagram: chiostravelguide

 

και σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια προβολής που κάνουμε μέσα από αυτά.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ενημερώνουμε ότι οι υπηρεσίες μας παραμένουν στη διάθεσή σας για κάθε πληροφόρηση και συνεργασία.»

Σχετικά Άρθρα