33 χρόνια "άλφα πι" εκδόσεις - γραφικές τέχνες & 1 χρόνος βιβλιοπωλείο!

Παρ, 08/12/2023 - 13:10

33 χρόνια χρόνια για τις γραφικές τέχνες και τις εκδόσεις του "άλφα πι" και ένας χρόνος για το βιβλιοπωλείο μας!

Ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε και μετέτρεψε το τρέχον έτος σε ευτυχία.

Στο τέλος κάθε μέρας, παρά την κούρασή της δουλειάς, ένα βλέμμα πίσω από το τζάμι καθώς κλειδώνει η πόρτα, είναι μια ανάσα δύναμης και χαράς. Γιατί είναι ευτυχία να κάνεις ένα από τα πιο δημιουργικά επαγγέλματα που έφτιαξε ο άνθρωπος.

Πολλοί άνθρωποι πέρασαν από το "άλφα πι" όλα αυτά τα χρόνια αφήνοντας το αποτύπωμά τους, καθοριστικό για την εξέλιξη και την επιτυχία μας. Σήμερα, μπορούμε να πούμε, ότι αυτή είναι από τις πιο αγαπημένες ομάδες που πέρασαν από τα γραφεία μας!

Παύλος: Ένας βαθιά δημιουργικός γραφίστας, αληθινά ευγενικός και πολύ οργανωτικός. Στήριξε το "άλφα πι" σε μια από τις δυσκολότερες στιγμές του. Επίσης, το πειραχτήρι μας!

Γιάννης: Η φρέσκια, νέα και ζωντανή ματιά του γραφιστικού. Θα τον λέγαμε γραφίστα "λαχείο". Ικανός, επίμονος, υπομονετικός, δημιουργικός. Η αγάπη όλων μας.

Κυρία Γεωργία: Ήρθε για να μείνει. Στήριγμα της γραφιστικής ομάδας μας από τη γέννηση του "άλφα πι" μέχρι σήμερα. Ένα μυαλό που μπορεί να αποτυπώσει στο χαρτί εικαστικά, μάρκετινγκ και ισορροπία ταυτόχρονα. Η "μαμά" για πολλούς γραφίστες όχι μόνο του άλφα πι, αλλά και της Χίου.

Μόνικα: Ήρθε, έφυγε, αλλά για εμάς θα υπάρχει πάντα. Μια γραφίστρια πολυεργαλείο, με τεράστια εμπειρία και σημαντική καριέρα. Εκεί, όποτε την χρειαστούμε, με τις εκπληκτικές ιδέες της και τις ικανότητές της. Δασκάλα για πολλούς γραφίστες που πέρασαν από το ατελιέ μας.

Αθηνά: Το άλλο λαχείο! Η οργάνωσή μας, το χαμόγελό μας, η φωνή της λογικής μας, η αισιοδοξία μας. Η θέση του λογιστηρίου, πάντα περίμενε την Αθηνά.

Νίκος: Ο κύριος "μπορεί να τα κάνει όλα τέλεια"! Στυλοβάτης του τυπογραφείου μας εδώ και πολλά, πολλά χρόνια. Κάθε τι που πιάνει στα χέρια του, ξέρεις ότι θα παραδοθεί στην εντέλεια. Για τον Νίκο, σίγουρα μπορείς να πεις 2 πολύ σημαντικές λέξεις: Ασφάλεια και ικανότητα.

Γιάννης - Ντίνα - Αρετή: Η αφετηρία, η καρδιά, η συνέχεια.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Εξελισσόμαστε με εσάς, υπάρχουμε για εσάς. Για να βλέπουμε τις επιχειρήσεις σας να προοδεύουν και τα γραπτά σας να μεταμορφώνονται σε βιβλία.

Καλές γιορτές!

Γιάννης Παληός, Αρετή Παληού

 

Σχετικά Άρθρα