Αφιερωμένες σε αυτούς που ταξιδεύουν οι φετινές εκδηλώσεις του Μουσικού Φεστιβάλ Χίου

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 27/07/2022 - 15:02

Να διευρύνουμε τους μουσικούς μας «Ορίζοντες» καλεί το 6ο κατά σειρά Μουσικό Φεστιβάλ Χίου, με μουσικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 3 μέχρι και τις 13 Αυγούστου.

Σε συνέντευξη ενημέρωσης των μέσων που παραχώρησαν το πρωί της Τετάρτης στην αίθουσα συμβουλίου της Περιφέρειας, η Όλγα Holdorff - Μυριαγκού και ο Λευτέρης Βενιάδης μίλησαν και ανέπτυξαν το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα διαδραματιστεί, κάνοντας αναφορά σε σημαντικά ονόματα της μουσικής τέχνης που θα συμμετάσχουν σε αυτό.

Όπως σημείωσε ο κύριος Βενιάδης, το φετινό φεστιβάλ συναντάει σημαντικές ημερομηνίες ιστορίας και πολιτισμού, καθώς φέτος εορτάζονται τα 200 χρόνια από την Σφαγή του νησιού μας και 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Ο ίδιος τόνισε ότι οι παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν το φετινό καλοκαίρι εκτός του ότι έχουν τον ρόλο να ταξιδέψουν σε πανέμορφα μουσικά μονοπάτια τους θεατές τους, είναι και οι ίδιες αφιερωμένες στους ανθρώπους που ταξιδεύουν, υπογραμμίζοντας ότι οι χιώτες γνωρίζουν καλά από ταξίδια λόγω της ναυτικής τους παράδοσης.

Αξιοσημείωτες θα είναι και η παρουσίες σημαντικών προσώπων της μουσικής σκηνής, όπως η Μαρία Φαραντούρη, η Τάνια Γιαννούλη, η Σοφία Σαρρή και πολλοί άλλοι διεθνούς φήμης σολίστ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του 6ου Μουσικού Φεστιβάλ Χίου καθώς και οι κρατήσεις των εισιτηρίων του είναι διαθέσιμα στον ακόλουθο σύνδεσμό: https://chiosmusicfestival.gr/

3-13_aygoystoy_to_taxidi_pera_apo_toys_orizontes

Σχετικά Άρθρα