Χίος, Σάββατο 18 Αυγούστου

Αλλη μια επίσκεψη στο... Φράγμα

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 19/03/2018 - 16:24
Επίσκεψη στο έργο του Φράγματος

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου βρίσκεται  στη Χίο.

Νωρίς το πρωί η Περιφερειάρχης συγκάλεσε σύσκεψη για τα συνολικά θέματα της Π.Ε. Χίου, στην οποία συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες Σταμάτης Κάρμαντζης και Γιάννης Ξενάκης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γιώργος Καμπούρης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παντελής Μπουγδάνος και υπηρεσιακά στελέχη.

 

Στη συνέχεια, η Περιφερειάρχης επισκέφθηκε το έργο του φράγματος Κόρης Γεφύρι, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη, τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Γιώργο Καμπούρη, στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και τον εκπρόσωπο του τεχνικού συμβούλου για την παρακολούθηση και ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών του φράγματος. Η κα Καλογήρου ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών και τον τρόπο αντιμετώπισης των ζητημάτων που παρουσιάστηκαν κατά τη μακρά πορεία εκτέλεσης του έργου. Ως γνωστό η κα Καλογήρου έχει ήδη θέσει στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου το θέμα της απάντησης που εκκρεμεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να προχωρήσει το έργο της αντικατάστασης του δικτύου μεταφοράς νερού από το φράγμα ως την περιοχή της Ψαρόπετρας συνολικού μήκους 1.100 μέτρων. Η απάντηση αναμένεται.

 

Η Περιφερειάρχης συναντήθηκε με το νέο διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Ταξίαρχο Παναγιώτη Κιμουρτζή και τον απερχόμενο διοικητή Ταξίαρχο Δημόκριτο Κωνσταντάκο. Η κα Καλογήρου ευχήθηκε δύναμη και επιτυχία στο έργο του νέου διοικητή και ευχαρίστησε τον απερχόμενο για τις υπηρεσίες και την προσφορά του στον τόπο.

parakoloythisi_ergasion_sto_fragparakoloythisi_ergasion_sto_fragma_koris_gefyrima_koris_gefyri

Σχετικά Άρθρα

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΣΤΕΛΙΑΡΟ
Παρ, 17/08/2018 - 09:37
Η «Βραδιά μνήμης» στο λιμανάκι της Αγ. Ερμιόνης είναι αφιερωμένη στον ιεροψάλτη Νικόλαο Στέλιαρο

Η κυριακάτικη «Βραδιά Μνήμης» στο λιμανάκι της Αγ. Ερμιόνης είναι αφιερωμένη στον θυμιανούση σπουδαίο ιεροψάλτη Νικόλαο Στέλιαρο
   Ο τίτλος του είναι Άρχων Μουσικολογιότατος Διδάσκαλος Βυζαντινής Μουσικής και έχει πολλές  διακρίσεις και βραβεύσεις στο ενεργητικό του ακόμα και από τον Πατριάρχη…
   Μέσα από μια συνέντευξη στον Δημήτρη Φρεζούλη, στα πλαίσια της εκπομπής «Ανθρώπινες Διαδρομές» της «Αλήθεια TV», παρακολουθούμε το ξεκίνημά του, τη συνέχεια, την εξέλιξη και την κορύφωσή του στην Αμερική.
   Την Κυριακή 19 Ιουλίου, στις 8.30 το βράδυ, στο λιμανάκι, με ελεύθερη είσοδο.
   Το βράδυ του Σαββάτου 18/8/ ο σύλλογος "ΑΓΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗ" διοργανώνει γιορτή σαρδέλας στο ομώνυμο λιμανάκι με λαϊκή ορχήστρα.