Χίος, Τετάρτη 15 Ιουλίου

Απόδοση τραγουδιών της Χίου από τον Φ.Ο. Καρδαμύλων

Τρί, 04/02/2020 - 15:57

Διήμερο εκδηλώσεων, το Σάββατο και την Κυριακή, 8 και 9 Φεβρουαρίου, αντίστοιχα, από τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Καρδαμύλων.

Το Σάββατο, στις 6 μ.μ. στο πνευματικό κέντρο της περιοχής θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση υπο τον τίτλο «Αρχισε γλώσσα μου γλυκειά και χείλη μου μελέτα...» με την απόδοση τραγουδιών της Χίου, μετά από έρυνα του Δημήτρη Γιαννιώδη,  από τη Χορωδία του ΦΟΚ με μαέστρο τον Πέτρο Καρβούνη και με συμμετοχή των μουσικών, Αργύρη Μαυρίκη και Γιάννη Βούκουνα.

Την Κυριακή στις 6 μ.μ. ο Όμιλος στα γραφεία του θα κόψει την πίτα του και παράλληλα θα πραγματοποιηθεί γενική συνέευση για την έγκριση του οικονομικού απολογισμού.

Σχετικά Άρθρα

Μοναδικό εισιτήριο αυτό συναυλίας με στόχο την δημιουργία παιδικής Χαράς ΑμΕΑ στην Φάρκαινα.
Τετ, 15/07/2020 - 14:00

Χωρίς να υπεισέλθει στα όσα κακεντρεχή, όπως τα χατρακτήρισε ακούστηκαν ο Δήμαρχος Χίου, πλαισιούμενος σήμερα από Αντιδημάρχους και Προέδρους Νομικών Προσώπων, ανέλυσε σε σχετική συνέντευξη τύπου το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου, που τελεί βέβαια όπως και όλα υπό την αίρεση του κορωνοϊού.

Πρέπει όλα να γίνουν με ασφάλεια, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και με ανάδειξη του ντόπιου πολιτιστικού στοιχείου, είπε ο Σταμάτης Κάρμαντζης τονίζοντας.

Όλα θα γίνουν με ασφάλεια, προγραμματίζουμε αλλά οι αποφάσεις ανήκουν στην υπεύθυνη πολιτεία.

Επειδή ακριβώς όλα είναι επίφοβα ο Δήμος δεν μπήκε στον πειρασμό στην διοργάνωση εκδηλώσεων, που μπορεί να μην γίνουν αλλά οι καλλιτέχνες απαιτούν τις προκαταβολές τους.

Δώσαμε έτσι αλλά και συνειδητά βήμα στις ντόπιες πολιτιστικές δυνάμεις με εκθέσεις και συναυλίες, όλες δωρεάν εκτός μίας στο Δημοτικό Στάδιο, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την κατασκευή Παιδικής Χαράς για ΑΜΕΑ στον Πολυχώρο της Φάρκαινας.

Το κόστος των όλων εκδηλώσεων στις οποίες αναφέρθηκε αναλυτικά η υπεύθυνη του Γραφείου τύπου του Δήμου Μαριέττα Παππά ανέρχεται μόνο στα 20.000 ευρώ.

Εντελώς πρωτότυπο η διοργάνωση για πρώτη φορά στις 28 Αυγούστου, Χορευτικής εκδήλωσης με την συμμετοχή πολλών φορέων, που θα γίνει… εν πλώ στο Λιμάνι μας.