Αρχίζει το Θερινό το Σινεμά

Από του χρόνου το Καλοκαίρι θα παίζει από...DVD
Πέμ, 26/06/2014 - 21:11
Μιχάλης Κοντούδης, ΔΗΚΧ

Στις 7 Ιουλίου ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό, όπως ανακοίνωσε σήμερα από το «Ράδιο Αλήθεια» ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Χίου (ΔΗ.Κ.Ε.Χ.), Μιχάλης Κοντούδης, ο θερινός κινηματογράφος της πόλης μας που λειτουργεί στο Δημοτικό Κήπο.

Η καθυστέρηση στην έναρξη προβολών οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότερες ταινίες έχουν γίνει ψηφιακές και οι υπεύθυνοι του σινεμά έπρεπε να τις βρουν σε αναλογική μορφή για να τις προβάλει η κινηματογραφική μηχανή που διαθέτει ο δημοτικός κινηματογράφος. Τελικά αυτό κατέστη δυνατό, για φέτος τουλάχιστον -για του χρόνου μάλλον η νέα δημοτική μηχανή θα πρέπει από τώρα να προβλέψει κονδύλι για αλλαγή μηχανής- κι έτσι το «Σινέ Κήπος» για δύο μήνες, 9/7 έως 9/9 θα προβάλλει πολλές και καλές ταινίες, πρώτης προβολής και παιδικές, φιλοδοξώντας και φέτος, όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια, να αγκαλιαστεί από το χιακό κοινό αλλά και τους ξένους επισκέπτες, χωρίς μάλιστα να επιβαρύνει το δημοτικό ταμείο.

Το εισιτήριο και φέτος θα είναι 6 ευρώ για τους ενήλικες και 3 ευρώ για τα παιδιά και τους φοιτητές και οι ώρες προβολών 9 και 11 το βράδυ, αναλόγως βέβαια και με τη διάρκεια της ταινίας. 

 

Σχετικά Άρθρα