Άρτια Σεμινάρια Θεάτρου με τον Γιώργο Γαλάντη

Δείτε το Βίντεο
Δευ, 22/01/2024 - 06:35

Με την έναρξη της νέας σεζόν, ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Άρτιον" διοργανώνει καινούρια εργαστήρια και σεμινάρια, τα οποία θα εμπλουτίζει σταδιακά και με άλλες δράσεις ποικίλου περιεχομένου.

Έτσι, ανανεώνει το μουσικό εργαστήρι με ρεπερτόριο ελαφρολαϊκού τραγουδιού, στο οποίο μπορεί να πάρει μέρος όποιος και όποια επιθυμεί να δοκιμάσει τις δυνατότητές του /της στο τραγούδι, συνοδεύοντας τη μουσική παρέα του Συλλόγου στις φιλανθρωπικές παραστάσεις της. Στο εργαστήριο αυτό, τη μουσική διδασκαλία έχει αναλάβει ο κ. Γιάννης Παραδείσης, συνοδεύοντας μουσικά τα μαθήματα με ακορντεόν, τα οποία παρέχονται δωρεάν.

Επίσης, πολύ σύντομα ξεκινά και το εργαστήρια θεάτρου με πρακτική εφαρμογή την κωμική μουσικοθεατρική παράσταση "Πήγα σε μάγισσες και χαρτορίχτρες". Την επιμέλεια κειμένων και τη σκηνική διδασκαλία έχει η Βάσω Κριτάκη, με αυτοσχεδιασμούς από τους συμμετέχοντες. Τα μαθήματα είναι επίσης δωρεάν, όπως δωρεάν είναι και το εργαστήρι του μουσικοθεατρικού παραμυθιού "Η γαϊδουροτομαρίτσα" το οποίο μετά την ολοκλήρωση των προβών θα παρουσιασθεί επί σκηνής στο κοινό. Προσκαλούνται νέοι και νέες που θέλουν να δοκιμάσουν νέες θεατρικές εμπειρίες να συμμετάσχουν.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δράσεις του "Άρτιον" είναι η διοργάνωση σεμιναρίων θεάτρου και αφήγησης τα Σαββατοκύριακα, με διδάσκοντα τον καταξιωμένο σκηνοθέτη και Καθηγητή Θεατρικής Αγωγής κ. Γιώργο Γαλαντή, που θα ξεκινήσουν στα μέσα Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου, ανάλογα με τους συμμετέχοντες. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής του διδάσκοντα θα καλυφθούν με τη γνωστή τακτική του Συλλόγου, τον "ρεφενέ", καθώς δεν επιχορηγείται από κάποιον δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα.  Επειδή το ενδιαφέρον για τα σεμινάρια είναι ήδη μεγάλο, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την Πρόεδρο του "Άρτιον", κα Βάσω Κριτάκη, τηλ. 6937214208 ή μέλη του Δ.Σ. του  Συλλόγου για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας, όπως και για όλα τα άλλα εργαστήρια.

Παράλληλα, συνεχίζονται για ακόμα μια χρονιά, οι ασκήσεις ευεξίας-γιόγκα, με την κα Γιασεμή Μονιού, με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε για τη συμμετοχή σας σε αυτά και για περισσότερες λεπτομέρειες με την εκπαιδεύτρια στο τηλ. 6982699793.

Επίσης, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και για την επανάληψη σεμιναρίων ψυχολογίας, ο Σύλλογος "Άρτιον", θα τα διοργανώσει με επαγγελματία ψυχολόγο, μόλις συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετεχόντων.

 

   

kai_theatrika_seminaria_me_to_giorgo_galanti

Σχετικά Άρθρα