Αρτιος... κουμπαράς

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τετ, 06/04/2016 - 15:17

  Συνδυάζοντας στην κυριολεξία το τερπνόν μετά του ωφελίμου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΡΤΙΟΝ” σε συνεργασία με το ξενοδοχείο “Χανδρής” και το Σύλλογο Καρκινοπαθών Χίου, διοργάνωσε το “σουαρέ αγάπης” το Σάββατο 2 Απριλίου 2016.

   Οι πολυπληθείς συμμετέχοντες απόλαυσαν την εξαιρετική Γιάννα Φαφαλιού στο τραγούδι και το Λευτέρη Τομάζο στα πλήκτρα, τραγουδώντας όμως επίσης γνωστά και αγαπημένα τραγούδια της “παρέας”, μαζί με τα μέλη της μουσικής συντροφιάς του “ΑΡΤΙΟΝ”.

   Απολαμβάνοντας παράλληλα τη ζεστή φιλοξενία και εξυπηρέτηση του ξενοδοχείου “Χανδρής”, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να αγοράσουν δημιουργίες των καλλιτεχνών του Συλλόγου, από το bazaar που στήθηκε ειδικά για το σκοπό μας, το κέρδος των οποίων προστέθηκε στον “κουμπαρά μας”.

   Έτσι, ο κουμπαράς αυτός που γέμισε από το περίσσευμα αγάπης και από το υστέρημα του πορτοφολιού των συμμετεχόντων, συγκέντρωσε στο εσωτερικό του πάνω από 500 ευρώ, για το μικρό συμπολίτη μας μαθητή, που νοσηλεύεται στην Αθήνα. Το ποσό αυτό θα παραδοθεί στη οικογένεια του μικρού μας φίλου την άλλη εβδομάδα, μαζί με τις ευχές όλων μας για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.

   Παράλληλα, ξεκίνησε ακόμα μια προσπάθεια ενεργοποίησης των πάντα πρόθυμων να προσφέρουν συμπατριωτών μας στην Αθήνα για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για την οικογένεια του φίλου μας και κυρίως για το νεογέννητο αδελφάκι του. Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν σε αυτό παρακαλούνται να έλθουν σε συνεννόηση με το Σύλλογό μας.

    Ευχαριστώντας ακόμα μια φορά όσοι συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου του “Σουαρέ αγάπης”, καθώς και όσους υποστηρίζουν πάντα τις

προσπάθειες μας υποσχόμαστε ότι “πάμε για άλλα και καλύτερα”.

 

 

            Η Πρόεδρος                                                          Η Γραμματέας

           Βάσω Κριτάκη                                                     Πόλυ Ακαβάλου

 

                                Τα Μέλη του Δ.Σ. του “ΑΡΤΙΟΝ”

 

 

Επικοινωνία: Β. Κριτάκη 6937214208

                        Email: artion.chios2013@gmail.com

 

Σχετικά Άρθρα