Εκδηλώσεις για τα 90χρονα του ΦΟΒ

Δευ, 02/06/2014 - 10:50

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου διοργανώνει τις παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις για  την 90η  επέτειο της ιδρύσεως  του, την Κυριακή της Πεντηκοστής, 8 Ιουνίου 2014

-  στις 9:00 π.μ., Θεία Λειτουργία – Αρτοκλασία    στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Γεωργίου Βροντάδου

- στις  11:00 π.μ., στην πνευματική εστία του  Φ.Ο.Β. αφιέρωμα στον εκπαιδευτικό - συγγραφέα  Γεώργιο Σταύρου Καλλίτση με τίτλο   «Λόγῳ και ἒργῳ λειτουργός», που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου «Αδαμάντιος Κοραής» , το 1ο  Δημοτικό Σχολείο Αγίου Γεωργίου Βροντάδου,  και ο  Φ.Ο.Β.  

Για τη ζωή και το έργο του Γεωργίου Καλλίτση θα μιλήσουν ο  Δ/ντης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βροντάδου,  Γεώργιος Παντελίδης, ο  Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου  Γεώργιος Αμπαζής και ο Πρόεδρος του Φ.Ο.Β.  Πολύδωρος Στείρος. Κείμενα θα διαβάσουν οι εκπαιδευτικοί  Μάρκος Σκούφαλος και Νίκος Χούλης, ενώ μαθητές του 1ου Δημοτικού Βροντάδου  υπό τη διεύθυνση του μουσικού Σταύρου Στείρου  θα τραγουδήσουν μελοποιημένα ποιήματα. Επίσης θα  προβληθεί οπτικοακουστικό υλικό όπου συμπολίτες μας αναφέρονται σε βιώματά τους  από την προσκοπική και κοινωνική δράση του Γεωργίου Καλλίτση.

- στις  12:00 π.μ., Μικρή Δεξίωση στο αίθριο

Σχετικά Άρθρα