Χωρίς εργαστήρια φέτος το Ομήρειο;

Δ.ΜΑΝΤΙΚΑΣ: "ΦΡΕΝΟ" ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΚΕΧ-ΟΜΗΡΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 08/10/2020 - 14:23

Καθυστέρηση στην λειτουργία των εργαστηρίων του Ομηρείου έφερε, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δημήτρη Μάντικα, η καταψήφιση θέματος στο ΔΣ από τις αντιπολιτεύσεις που αφορούσε την συνεργασία ΔΗΚΕΧ και Ομηρείου, προκειμένου να γίνουν οι προσλήψεις των εκπαιδευτών.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ομηρείου, τα δεδομένα σχετικά με την πρόσληψη εκπαιδευτών έχουν αλλάξει με αποτέλεσα μοναδική λύση στην λειτουργία τους να είναι η συνεργασία της ΔΗΚΕΧ με το Ομήρειο.

«Υπάρχουν σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά για να έχουμε εργαστήρια. Αρχικά πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος που να έχει τις απαιτούμενες προϋποθέσεις που μπαίνουν εξαιτίας της πανδημίας. Μετά να δούμε πόσα και ποιά τμήματα μπορούν να λειτουργήσουν και μετά να μπούμε στην διαδικασία πρόσληψης εκπαιδευτών», ανέφερε ο κ. Μάντικας συμπληρώνοντας ότι η πρόσληψη πρέπει να γίνει με προκήρυξη.

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τον κ. Μάντικα, επιχειρήθηκε η συνεργασία ΔΗΚΕΧ - Ομηρείου  προκειμένου οι προσλήψεις να γίνουν μέσω της εταιρείας και να λειτουργήσουν τα εργαστήρια, θέμα όμως που δεν εγκρίθηκε από το σώμα με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ομηρείου, η λειτουργία των εργαστηριών να φαίνεται σχεδόν αδύνατη για φέτος.

«Αμέσως μόλις εγκριθεί η συνεργασία ΔΗΚΕΧ - Ομηρείου από το Δημοτικό Συμβούλιο τα εργαστήρια θα μπορέσουν να λειτουργήσουν», υπογράμμισε ο Δημήτρης Μάντικας.

 

frenare_ta_ergastiria_i_mi_egkrisi_sympraxis_dikeh_-_omireioy_apo_tis_antipoliteyseis

Σχετικά Άρθρα