Μαθήματα φωνητικής από το "Αρτιον"

Δευ, 09/10/2017 - 17:16

Είτε «το ‘χετε με το τραγούδι» είτε νομίζετε ότι δεν “το ‘χετε” ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΡΤΙΟΝ είναι εδώ…για να σας απογειώσει φωνητικά. “Οχημά “μας είναι και πάλι ο έμπειρος, αγαπητός και καταξιωμένος τραγουδιστής και Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΥΝΤΡΗΣ. Η εμπειρία, η γνώση και κυρίως το μεράκι του θα βοηθήσει, όσους και όσες θέλετε να τραγουδάτε στο μπάνιο, στην παρέα σας, σε μια παράσταση ή σε μια χορωδία, να μεταμορφώσετε όποια ποιότητα φωνής κι αν έχετε σε εργαλείο έκφρασης και συναισθήματος.

Σας διαβεβαιώνουμε εμείς που τελειώσαμε τον πρώτο κύκλο μαθημάτων, (που ολοκληρώθηκε με την μουσικοθεατρική παράσταση «Να η δεύτερη ευκαιρία»), ότι θα καταφέρετε με εύκολο, σωστό, κατανοητό και ευχάριστο τρόπο να αναδείξετε τα καλά στοιχεία της φωνής σας, εμπλουτίζοντας παράλληλα το ρεπερτόριο που σας ενδιαφέρει. Εξάλλου ο βασικός στόχος μας και στο δεύτερο αυτό κύκλο είναι να παρουσιάσουμε την όποια πρόοδό μας σε μια συναυλία ή μουσικοθεατρική παράσταση με συγκεκριμμένο θέμα ή ρεπερτόριο!

Αρχάριοι, προχωρημένοι, μικροί, μεγάλοι, φίλοι και... εχθροί του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΡΤΙΟΝ ελάτε στη μουσική συντροφιά μας.

Η πρώτη μας συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017, στις 8.15 μ.μ. στον ημιόροφο του ξενοδοχείου ΧΑΝΔΡΗΣ. Και μην ξεχνάτε! Στο τραγούδι και το χορό καθρεφτίζεται η ψυχή μας. Πιστοί και άπιστοι προσέλθετε, λοιπόν!

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ: ΒΑΣΩ ΚΡΙΤΑΚΗ, Πρόεδρος ΑΡΤΙΟΝ, ΤΗΛ 6937214208

e mail: artion.chios2013@gmail.com.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα