Με αφορμή το ‘21: Σταμάτης Κριμιζής - Το σλόγκαν των τριών Α

Πέμ, 23/09/2021 - 09:39

Στα πλαίσια της σειράς εκπομπών στην Αλήθεια ΤV με τίτλο "Με αφορμή το '21", την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Παύλος Καλογεράκης, προσκεκλημένος  αυτήν την Τετάρτη 29/9 (ώρα 8 μ.μ.), είναι ο συμπατριώτης, αστροφυσικός και ακαδημαϊκός κ. Σταμάτης Κριμιζής.

Συζητούν το θέμα: «Βασικές προϋποθέσεις πολύπλευρης βελτίωσης της κοινωνίας μας. Τα τρία Α».

Ο κ. Κριμιζής καταθέτει τις σκέψεις και την προτροπή του για την ανάγκη ένταξης σε όλους τους τομείς της ζωής μας και κυρίως στους εργασιακούς χώρους, βασικών αρχών οι οποίες εφαρμόζονται από δεκαετίες σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες. Μάλιστα,  τρεις από τις σημαντικότερες αυτές αρχές τις ονομάζει τα τρία Α. Πρόκειται για την Αριστεία, την Αξιολόγηση και την Αξιοκρατία.

Κάθε συζήτηση με ακαδημαϊκό Σταμάτη Κριμιζή, είναι μία εμπειρία γνώσης, είτε επιστημονικής, είτε κοινωνιολογικής, που χαρακτηρίζεται από  την ακρίβεια έκφρασης και την σαφέστατη διατύπωση πολυσύνθετων νοημάτων. Μία συζήτηση με έναν  επιστήμονα αστροφυσικής, όπου εκεί δεν χωρά λάθος ή παρανόηση.

Ο κ. Κριμιζής με την πολυετή τεράστια εμπειρία του για τον τρόπο λειτουργίας σημαντικότατων αμερικανικών και ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, επιστημονικών ερευνητικών κέντρων, κρατικών δομών αλλά και κοινωνιών διαφόρων εθνοτήτων, έχει ξεκάθαρες, τεκμηριωμένες θέσεις για πολλούς σημαντικούς τομείς της δημόσιας ζωής τους, τις οποίες πάντα με παρρησία καταθέτει  σε κάθε συζήτηση ως μέτρο σύγκρισης με τα ελληνικά δεδομένα.

Να σημειωθεί ότι η εκπομπή παρουσιάζεται σε επανάληψη την επόμενη ημέρα Πέμπτη 30/9  στις 4 μ.μ.

Σχετικά Άρθρα