Mε Χρήστο Νικολόπουλο γιορτάζει τα 70χρονα η ΠΕΚΕΒ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΓΚΙΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
Δείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 06/06/2025 - 11:22

Η ΠΕΚΕΒ φέτος κλείνει 70 χρόνια προσφοράς στον πολιτισμό και στον αθλητισμό της Χίου και σας καλεί να γιορτάστε μαζί της σε ένα δυνατό τριήμερο γεμάτο μουσική, γλέντια και χαρές στις 20-21-22 Ιουνίου.

Στις 20 Ιουνίου στο θέατρο Καστρομηνά στις 21:30 συναυλία με τον μεγάλο συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο. Μαζί του δύο γνήσιες λαϊκές φωνές του Στέλιου Διονυσίου και της Ελεάννας Παπαϊωάννου.

Στις 21 Ιουνίου ώρα 21:00 στις Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΕΚΕΒ στον Όρμο Λω, προβολή της κινηματογραφικής ταινίας ¨ΕΜΕΙΣ¨του Bloody Hawk.Ένα μεθυστικό και ψυχωμένο ντοκιμαντέρ που ανεβάζει το επίπεδο των εγχώριων hip hop παραγωγών, σμίγοντας την προσωπική ιστορία ενός καλλιτέχνη με τα συλλογικά βιώματα μιας ολόκληρης γενιάς.

Στις 22 Ιουνίου ώρα 21:30 στις Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΕΚΕΒ στον Όρμο Λω καλοκαιρινό γλέντι ¨Χύμα στο κύμα¨ με τους Γιαγκίνηδες. Ένα φρέσκο νεανικό δίδυμο που έχει κάνει μόδα το ρεμπέτικο του δρόμου και τα λαϊκοπαραδοσιακά ακούσματα και ξεσηκώνει με την ενέργειά του.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα