Νέο τραγούδι από το "Άρτιον" με τον Μπάμπη Τσέρτο

Δείτε το Βίντεο
Σάβ, 01/04/2023 - 06:41

Ο Πολιτιστκός Σύλλογος "Άρτιον" με συγκίνηση και χαρά χαιρετίζει τη συνεργασία του με τον μεγάλο μας μουσικό και ερμηνευτή Μπάμπη Τσέρτο, ο οποίος ερμηνεύει το νέο τραγούδι του CD "Μυροβόλα χείλη" που έχει τίτλο: "Τα φιλιά τα χιώτικα".

Το όμορφο συρτό, είναι αφιερωμένο με πολλή αγάπη από τον ερμηνευτή και τους συντελεστές σε όλους τους Χιώτες και τις Χιώτισσες της ομογένειας ανά τον κόσμο.

Τους στίχους υπογράφει ο Τάκης Φάβιος, που έχει γράψει και τους στίχους όλων των τραγουδιών του cd , όπως και τη μουσική. Τη μουσική σύνθεση και ενορχήστρωση έχει δημιουργήσει ο Αγαπητός Μαγκανάρης, στα φωνητικά είναι η Τίνα Καλτσίκη, ενώ το βίντεο κλιπ έχει επιμεληθεί η Κατερίνα Βασιλάκου.

Η ανιδιοτελής συμμετοχή του Μπάμπη Τσέρτου και των συντελεστών, που αγκαλιάζουν με θέρμη τη μουσική προσπάθεια του Τάκη Φάβιου και του Συλλόγου "Άρτιον", για το ιδιαίτερο αυτό αφιέρωμα στη Χίο, είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει και στην προβολή του τόπου μας και τους ευχαριστούμε για την προσφορά και την τιμή που μας κάνουν.

Η εξαιρετική φωνή του Μπάμπη Τσέρτου θα ταξιδέψει πολύ μακριά "Τα φιλιά τα χιώτικα" και θα συγκινήσει νοσταλγικά. Ελπίζουμε ότι θα ενταχθεί και στα μουσικά προγράμματα όλων των Χίων μουσικών και των ραδιοφωνικών μας σταθμών.

ta_filia_ta_hiotika_-_mpampis_tsertos_-_agapitos_magkanaris_-_takis_favios

Σχετικά Άρθρα