Νότες νιότης στον δροσερό παράδεισο της Κλειδούς

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Σάβ, 29/08/2020 - 06:43

''Νότες Νιότης'' γέμισαν την Κλειδού από τις οκτώ μέχρι τις δέκα το βράδυ της Παρασκευής 28 Αυγούστου, με πέντε νέα παιδιά που μάγεψαν στην κυριολεξία το ακροατήριο, αλλά και τα... τζιτζίκια, που τραγουδούσαν μαζί τους καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, στο δροσερό και παραδεισένιο δασάκι που αγκαλιάζει την πηγή και τον ποταμό.

Με αυτή την πανέμορφη μουσική βραδιά έκλεισε το πολιτιστικό καλοκαίρι για φέτος ο ''Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου'' όπως είπε ο Πρόεδρος του ''Φ.Ο.Β.'' Πολύδωρος Στείρος όταν προλόγισε την εκδήλωση.

Πέντε πραγματικοί καλλιτέχνες κράτησαν όμορφη συντροφιά στο κοινό με τα τραγούδια και τα ορχηστρικά τους, κρατώντας το κέφι και την όμορφη ατμόσφαιρα ψηλά και αμείωτη μέχρι το τελευταίο τραγούδι και... θέλαμε κι άλλο!

Το όμορφο αυτό μουσικό συγκρότημα, που αποτελείται από νέα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Χίου, που ταίριαξαν άψογα τις φωνές και τις νότες τους φτιάχνοντας μια καλή παρέα, όπως φάνηκε σε αυτή τη δεύτερη δημόσια εμφάνιση του στη Χίο...υπόσχεται πολλά για το μέλλον.

Η μουσική αυτή ομάδα αποτελείται από την Κυριακή Πιπίδη, τον Κώστα Κλαδιά, τον Χρήστο Ατσάλη, τον Ιγνάτιο Αναγνώστου και τον Πολύδωρο Στακιά.

Ερμήνευσαν με τέχνη και ψυχή, τραγούδια Ελληνικά, παραδοσιακά και λαϊκά και πολλά παλιά αγαπημένα που πάντα μαςθυμίζουντις νύχτες που μυρίζουν γιασεμί...τα όμορφα πανηγύρια μας...τα Σμυρνέϊκα τραγούδια και τα καράβια τα Χιώτικα...καθώς και τις Θεές του Ελληνικού τραγουδιού Ελένη Βιττάλη, Γλυκερία και Χαρούλα Αλεξίου...

Τηρουμένων των κανόνων του Κορωνο'ι'ού, απορίας άξιον είναι πώς δεν χόρευε κανένας, αφού όλοι χορεύαμε... από μέσα μας!

Ας περιμένουμε μέχρι την επόμενη φορά, να 'χει περάσει κι η ''μπόρα'' του Κορωνοϊού, ''να μας έχει ο Θεός γερούς'' που λέει και το τραγούδι... ''πάλι να ανταμώσουμε και να ξεφαντώσουμε με χορούς κυκλωτικούς κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς''!

notes_niotis_gia_ena_melodiko_kleisimo_kalokairioy

Σχετικά Άρθρα