Ο Φάρος στην Μικρασιατική κουζίνα

Δείτε τις Φωτογραφίες
Δευ, 07/11/2022 - 16:45

Χιώτης, Μικρασιάτης με φως Φάρου Βαρβασίου ο Γαστρονόμος του Νοεμβρίου που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής, 13 Νοεμβρίου 2022!

Φράγκου Φούλα και Χούλη Μαρία ανασύρουν τις μνήμες των προσφύγων γονιών τους πάνω από ανοικτά τετράδια συνταγών και ανοίγουν τα σπίτια και τις καρδιές τους στην Νικολέτα Μακρυωνίτου, ...μερακλήδικα γλυκά, γκιουζελίμ φαγητά, συγκίνηση και αφηγήσεις που περνούν από γενιά σε γενιά.

Μαζί τους η Καίτη και η Γεωργία, ως βοηθοί και τα δυο του Φάρου, η Ερατώ και η Μαρία που από τη μια στιγμή στην άλλη ντύθηκαν χιώτισσες και προσκάλεσαν τον ταλαντούχο και αγαπημένο φωτογράφο Μιχάλη Παπππά στον Φάρο Βαρβασίου για μια... συλλογική φωτογράφιση των κοριτσιών του...

Περισσότερα στο τεύχος που σίγουρα θα εξαντληθεί καθώς είναι αφιερωμένο στην Μικρασιατική κουζίνα

Σχετικά Άρθρα