«Ω, τι κόσμος μπαμπά» στην ΠΕΚΕΒ

Τετ, 10/11/2021 - 09:59

Ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου θα παρουσιάσει στο κινηματοθέατρο της ΠΕΚΕΒ την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, στις 8μ.μ. τη θεατρική παράσταση «Ω, τι κόσμος μπαμπά» από τη θεατρική του ομάδα, σε σκηνοθεσία της Νίτσα Κλούβα.

Παραμονές του εορτασμού του Πολυτεχνείου και το κείμενο του Κώστα Μουρσελά που γράφτηκε το 1973, 40 χρόνια πριν, επίκαιρο, καυστικό, σατυρικό, συγκλονιστικό.

Όπως καθηλωτικές και οι ερμηνείες των ερασιτεχνών ηθοποιών.

Μέσα στον καιρό της πανδημίας η θεατρική ομάδα «Αυλαία» του Φ.ΟΒ. με τη σκηνοθετική επιμέλεια της εκπαιδευτικού Νίτσας Κλούβα δούλεψε εντατικά και ανέβασε το θεατρικό έργο «Ω, τι κόσμος Μπαμπά» που μπορεί να χαρακτηρίζεται από χιούμορ αλλά ταυτόχρονα είναι πρόσφορο για γόνιμους προβληματισμούς.

Η παράσταση δόθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου 2021 στην 32 η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου στη Νάξο, και στις 16,17 Οκτωβρίου 2021 στο ΟΜΗΡΕΙΟ Π.Κ.Δ.Χίου.

Στην παράσταση παίζουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί:

Μάρκος Κάβουρας, Αθηνά Βούκουνα, Γιώργος Κερμπάτσος, Άννα Σιταρά, Τζένη Βούκουνα, Διονυσία Κρόκου, Γωγώ Μπαχά, Δημήτρης Μπαχάς, Κώστας Βούκουνας, Πολύδωρος Στείρος και ο Πέτρος Τσουκάρης.

Η είσοδος είναι με εθελοντική εισφορά.

Να σημειωθεί ότι θα ισχύσουν τα επικαιροποιημένα υγειονομικά πρωτόκολλα για αίθουσες θεάτρου δηλαδή η είσοδος για τους ενήλικες επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού η νόσησης (180 ημερών) και αποδεικτικό ταυτότητας και για τους μαθητές ό,τι ισχύει για την είσοδό τους στο σχολείο.
 

Σχετικά Άρθρα