
Έως και το Σάββατο στο ισόγειο της Αίθουσας εκθέσεων του Ομηρείου, θα μιλήσει για άλλη μια φορά η τέχνη δεμένη με την λαϊκή μας παράδοση.
Δράστης για ακόμα χρονιά, με ένα δίχρονο διάλλειμα λόγω πανδημίας, ο Σύνδεσμος Φίλοι του Χιώτικου χωριού μαζί με το Εργαστήρι του Φάρου.
Εκθέματα των μελών του, μέσα από τα εργαστήρια του είναι αυτά που θα δούμε μας πληροφορεί η δραστήρια Πρόεδρος του Συνδέσμου Μαριέλλα Βαρώνη, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο νέος στόχος τους είναι να επεκταθούν πέρα από την δαντέλα, την υφαντική και το ράψιμο, την δαντέλα στο υφαντό ρούχο.
Η Πρόεδρος ευχαρίστησε τις εκπαιδεύτριες του Συνδέσμου Κλαίρη Πρωάκη, Κική Χατζαντωνάκη, Φένια Βαλασάκη και Ειρήνη Λουρετζάτου.
Τόνισε παράλληλα ότι ο επιτραπέζιος αργαλειός είναι άλλη μια νέα πρόκληση για τον Σύνδεσμο, που λειτουργεί τώρα παραρτήματα στα Καρδάμυλα, τα Αρμόλια και την Βέσσα ενώ η έκθεση μετά το Ομήρειο θα μεταφερθεί στις 24-27/8 στο Καφενείο των Απομάχων στα Καρδάμυλα.











































