«Όρτσα τα πανιά» από το Άρτιον

Μία μουσική βραδιά αγάπης για τον Παντελή με το ποδήλατο και το τρανζίστορ
Δείτε το Βίντεο
Τετ, 18/08/2021 - 14:25

«Κόντρα στις δύσκολες συνθήκες των καιρών μας ο Πολιτιστικός Σύλλογος δημιουργικής έκφρασης και του ευ ζην "Άρτιον", ανοίγει τα πανιά του και βάζει πλώρη για πολλαπλές εκδηλώσεις» αναφέρει σε δελτίου τύπου του ο Σύλλογος και συνεχίζει:

«Η μουσική βραδιά αγάπης "Ορτσα τα πανιά" είναι η πρώτη από αυτές τις εκδηλώσεις.

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο της πισίνας στο ξενοδοχείο "Ελληνικό Κάστρο", την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, στις 8.30μ.μ.

Η μουσική παρέα του Μάριου Νεαμονιτάκη, πλαισιωμένη από μέλη και φίλους του "Άρτιον", θα μας ταξιδέψει αρχικά με τραγούδια της θάλασσας και της ναυτοσύνης, σε στίχους Ν. Καββαδία και Ελύτη, στη συνέχεια όλη η συντροφιά, θα μας οδηγήσει σε άλλα μουσικά μονοπάτια… και όπου μας βγάλει.

Εκεί θα βρίσκονται ο Μπάμπης Κοιλιάρης με όλα του τα μουσικά όργανα, ο Σίμος Καραολάνης με τα κρουστά του, ο Δημήτρης Ζαφείρης με φυσαρμόνικα και η Βάσω Κριτάκη με το ντέφι της.

Φυσικά και θα πουν μερικά τραγουδάκια και θα τους συνοδέψουν τραγουδιστικά ο Ανέστης Αραμπατζής, η Δώρα Βαβούλα, ο Γιώργος Σκυριώτης, ο Μάριος Ρηγάκης, ο Μιχάλης Κοντούδης, ο Γιάννης Κανταλής και ο Στέλιος Κουμπιάς.

Η μουσική βραδιά δεν σηματοδοτεί μόνο την έναρξη των πλούσιων εκδηλώσεων που προγραμματίζει ο Σύλλογος "Άρτιον", αλλά κυρίως αποτελεί αφορμή για την έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης σε ένα συμπατριώτη μας που τη χρειάζεται από όλους μας.

Τον γνωστό μας Παντελή με το ποδήλατο και το τρανζιστοράκι του.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει κουμπαράς και ελπίζουμε να τον γεμίσετε με τον οβολό σας.

Φυσικά, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Κλείστε έγκαιρα τις θέσεις σας στο ξενοδοχείο "Ελληνικό Κάστρ" και τηλεφωνικά στο: 22710 44740.

Tην εππιμέλεια και επικοινωνία της εκδήλωσης έχει πρόεδρος του Συλλόγου Βάσω Κριτάκη -  Τηλ.: 6937214208».

moysiki_vradia_agapis_tin_paraskeyi_sto_elliniko_kastro

Σχετικά Άρθρα