Χίος, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου

Παντελής Αμπαζής και Γιάννα Φαφαλιού τραγουδούν για τον ΒΑΟΛ

Πέμ, 07/03/2019 - 22:22
Παντελής Αμπαζής και Γιάννα Φαφαλιού σε συναυλία ενίσχυσης του ΒΑΟΛ

Δύο χιώτες καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή και το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 8.30 το βράδυ στο Ομήρειο τραγουδούν για τον ΒΑΟΛ.

Πρόκειται για τον Παντελή Αμπαζή και τη Γιάννα Φαφαλιού που με τον τίτλο "φωνή όχι αστεία" δίνουν μία μοναδική συναυλία για να ενισχύσουν την εκπρόσωπο του νησιού μας στη Γ'Εθνική Κατηγορία μπάσκετ Ανδρών, τον ΒΑΟΛ, που βέβαια εκτός της Εθνικής Κατηγορίας καλλιεργεί το μπάσκετ σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις ηλικίες, έχοντας στις τάξεις του δεκάδες παιδιά.

Αν λοιπόν αγαπάτε το καλό ελληνικό τραγούδι και ταυτόχρονα θέλετε να ενισχύσετε την ομάδα των Λιβαδίων μην χάσετε τη συναυλία του Σαββάτου.

Σχετικά Άρθρα

Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Εκπολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Λιβαδίων Χίου «Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΡΟΣ»
Κυρ, 08/12/2019 - 20:34

Ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Λιβαδίων Χίου «Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΥΡΟΣ» διοργανώνει μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο: «Καλησπερίζω φέρνοντας αγέρα μυρωμένο», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στις 6 μ.μ.

Θα πάρουν μέρος όλα τα παιδικά και εφηβικά πολιτιστικά εργαστήρια ελληνικών παραδοσιακών χορών, καθώς και η χορωδία ενηλίκων του Συλλόγου.

Περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς, μουσική, τραγούδια, κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και δραματοποιήσεις εθίμων.

Συμμετέχουν:

  1. Πολιτιστικό Σωματείο «ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ»
  2. Μορφωτικός Σύλλογος Πυργίου  «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΤΟΚΑΣ»
  3. Εκπολιτιστικός Σύλλογος και Χορευτικό Συγκρότημα Βολισσού «Ο ΟΜΗΡΟΣ»
  4. Πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάδας