Περίπατος στον Κάμπο

Δευ, 04/10/2021 - 07:22

Ονειρεμένος ήταν ο περίπατος στον παράδεισο του κάμπου της Χίου, που διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν ο Τομέας Πολιτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Καρδαμύλων και ο Περιπατητικός  Φυσιολατρικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χίου "Περιπατείν", στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο φορέων.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπουτου Τομέα Πολιτισμού της Δ.Ε. Καρδαμύλων:

"Ευχαριστούμε εγκάρδια, ολόψυχα, ειλικρινά τους συνοδοιπόρους μας για το ωραίο σεργιάνι στο οποίο μας συντρόφεψαν, απο το παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον, στην ιστορία, στον πολιτισμό αυτής της ευλογημένης περιοχής.

Το ευχαριστώ μας είναι τεράστιο, ολόθερμο, με πολύ αγάπη.

Τους εκδρομείς των Καρδαμύλων καλωσόρισε  ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΠΕΡΙΠΑΤΕΙΝ Μ. Κλούβας, ο οποίος παρουσίασε τη δράση του συλλόγου την ιστορία του Κάμπου και πρότεινε την αδελφοποίηση των δύο φορέων.

Στους περιπατητές προσφέρθηκαν χυμοί Κάμπος Χίου. 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την ικανότατη και ακούραστη  εκπρόσωπο του Τομέα Πολιτισμού Δώρα Σαββοπούλου,  τους Μανώλη Νέο, Λία Φόρου, Χριστίνα Γαλάτουλα/Αλέξη Τσαρδάκα, Στέφανο Παλιό, Φίλιππο Μπενοβία και Βαγγέλη Ξύδα που μας άνοιξαν τα αρχοντικά τους, μας φιλοξένησαν και  μας κέρασαν  με όλα τα καλούδια της ψυχής και των γνώσεων τους. Να τους έχει καλά ο Θεός".

Σχετικά Άρθρα